happy-listening-5-podcasts-για-να-ακούσετε-στο-σπίτι-137662
©@fashionnofilter

Τί είναι τα podcasts;

Τα podcasts είναι μια σειρά από φωνητικά επεισόδια, όπου οι συμμετέχοντες καλύπτουν ερωτήματα, αναπτύσσουν διάφορα θέματα, εμπνέουν το κοινό τους να ξεκινήσει μια καινούργια ρουτίνα, δίνουν συμβουλές ψυχολογίας, άσκησης, διατροφής κ.α. Μια από τις πιο ανερχόμενες διαδικτυακές τάσεις της σεζόν που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της διασκέδασης, άλλα και της χαλάρωσης στο σπίτι. Ένας εύκολος τρόπος για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας σε νέες γνώσεις. Συγκεντρώσαμε 5 εμνευσμένα podcasts, που θα σας κρατήσουν συντρόφια όσο μένετε στο σπίτι λόγω κορωνοϊού – και όχι μόνο.

Fashion No Filter

Μέσα από ρεαλιστική σκοπιά, δύο δημοσιογράφοι μόδας η Camille Charriere και η Monica Ainley μας εξηγούν πως λειτουργεί η βιομηχανία της μόδας.

The Goop Podcast

H Gwyneth Paltrow και η Elise Loehnen, Chief Content Officer του Goop, συνομιλούν με κορυφαίους στοχαστές – από γιατρούς μέχρι καλλιτέχνες και πνευματικούς θεραπευτές – με σκοπό την επίλυση προβλημάτων, καθώς και την απόκτηση συναισθηματικής νοημοσύνης.

Stuff You Should Know

Aκολουθήστε τον Josh Clark και του Chuck Bryant αν ψάχνετε απαντήσεις σε μια σειρά από αλλόκοτες ερωτήσεις που μπορεί να σχετίζονται: από το πως λειτουργεί το placebo effect, μέχρι και την ιστορία πίσω από την επιτυχία του διάσημου έργου του Leonardo da Vinci, Mona Lisa.

The Daily Meditation Podcast

Μια σειρά από καθοδηγούμενους διαλογισμούς από την Mary Meckley, που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τις σκέψεις σε μια σειρά. Ταυτόχρονα υπόσχεται να μειώσει το άγχος, χαρίζοντας απόλυτη χαλάρωση.

Dressed: The History of Fashion

To “Dressed” εξερευνά τις κοινωνικές και πολιτιστικές ιστορίες πίσω από τα ρούχα, τις τάσεις και το καθημερινό ντυσίμο.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες και tips όσο μένετε σπίτι στο Vogue.gr.