η-naomi-campbell-συνομιλεί-με-την-anna-wintour-στη-νέα-της-εκπ-141131
©shutterstock

Για το μέλλον της βιομηχανίας της μόδας, την καθημερινότητα της καραντίνας, αλλά και τo αγαπημένο της fashion show, μίλησε η editor-in-chief της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, στη νέα διαδικτυακή εκπομπή της Naomi Campbell, No Filter.

Οι δύο τους βέβαια δεν παρέλειψαν να συζητήσουν και για το γεγονός ότι η Wintour ήταν εκείνη που επέλεξε την Campbell ως την πρώτη μαύρη γυναίκα σε εξώφυλλο τεύχους Σεπτεμβρίου της Vogue.

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στη βιωσιμότητα και να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στην ποιότητα και τη δημιουργικότητα», τόνισε η Wintour, αναφερόμενη στις αλλαγές που θα πρέπει να υλοποιηθούν στη βιομηχανία της μόδας. «Πρέπει να απολαύσουμε την καλλιτεχνική διάσταση της μόδας και όχι να ανυπομονούμε για την επόμενη τάση».

Συζητώντας για τα shows που έχει ξεχωρίσει μέσα στα χρόνια, η Wintour επέλεξε το φαντασμαγορικό σόου του John Galliano για την Άνοιξη του 1994 ως το αγαπημένο της, λέγοντας μάλιστα πώς την «ενέπνευσε βαθιά». Εξηγώντας τι έκανε το show, το οποίο τόσο η ίδια, αλλά και η Campbell βοήθησε να πραγματοποιηθεί, μοναδικό, ανέφερε ότι «ήταν η ατμόσφαιρα και οι εικόνες που δημιούργησε και η ομορφιά των ρούχων και των μοντέλων».

Μιλώντας για τους τρόπους με τους οποίους προσαρμόζεται στη νέα κανονικότητα, αποκάλυψε πώς η δουλειά από το σπίτι της επέτρεψε να ξεκινήσει το τρέξιμο, ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη έδωσε και μία συμβουλή για το πώς μπορούμε να παραμείνουμε υγιείς λέγοντας: «φορέστε μάσκα, φορέστε μία από τις τόσο σημαντικές μάσκες που η βιομηχανία της μόδας προσπαθεί με τόση δυσκολία να παραγάγει και ακούστε προσεκτικά τις συμβουλές των ειδικών».