meghan-και-harry-πώς-πέρασαν-την-επέτειο-τους-144341

Ήταν ένας χρόνος δραστικών αλλαγών στη ζωή του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Μέσα σε τρεις μήνες ανακοίνωσαν τη σοκαριστική τους απόφαση να απομακρυνθούν από την βασιλική οικογένεια και να μετακομίσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο στον Καναδά και μετά στην Καλιφόρνια. Σύστησαν τη νέα μη κερδοσκοπική τους εταιρεία ονόματι Archewell και κίνησαν νομικές διαδικασίες ενάντια στην μαμά εταιρεία στην οποία υπάγεται η εφημερίδα Mail on Sunday. Παράλληλα μεγαλώνουν τον ενός έτους γιο τους, Archie Mountbatten-Windsor. Α και ξέσπασε μέσα σε όλα αυτά ξέσπασε παγκόσμια πανδημία.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι πριν λίγες μέρες που έφτασε η δεύτερη επέτειος γάμου τους επέλεξαν να μην κάνουν κάτι θορυβώδες. «Σήμερα η οικογένεια περνάει μια ήσυχη μέρα» είπε ένας οικογενειακός φίλος στο People και συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι πήραν day off για να περάσουν τη μέρα με τον γιο τους, χωρίς τηλέφωνα και άλλους περισπασμούς.

Γνωρίζουμε ότι μένουν προσωρινά στη βίλα 25.000 τ.μ. που ανήκει στον Tyler Perry και βρίσκεται σ’ ένα συγκρότημα με εξαιρετικά καλό σύστημα ασφαλείας. Επίσης φαίνεται ότι έχουν έρθει κοντά με τη νέα τους γειτόνισσα, την pop star Adele. Το πιθανότερο είναι ότι σύντομα θα αναζητήσουν μια νέα πιο μόνιμη κατοικία, αλλά μέχρι τότε απολαμβάνουν εδώ την ήρεμη οικογενειακή ζωή που πάντα ονειρεύονταν. Ίσως έχουν παίξει τον ρόλο τους και τα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού, πάντως τους έχουν δει εκτός σπιτιού μόλις μια φορά, να βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα φορώντας μάσκες.

Read more at Vogue.com

Διαβάστε επίσης | Meghan και Harry: Aυτό είναι το αρχοντικό που ζουν στο Μπέβερλι Χιλς