οι-marsheaux-ντύνουν-με-τη-μουσική-τους-τη-νέ-89379
©Marsheaux

Οι Marsheaux χαρίζουν το τραγούδι τους “Mediterranean” από τον πρόσφατο δίσκο τους “Ath.lon” (Undo Records) ως μουσική επένδυση της καμπάνιας της Kendal Jenner για την Ανοιξιάτικη/Καλοκαιρινή 2019 συλλογή ρούχων της Longchamp, σε μια ταινία που ακούει στο όνομα The Ride”.   

Το βίντεο είναι μια δημιουργία της καλλιτεχνικής διευθύντριας Sophie DeLafontaine και αποτυπώνει την Kendal να περιδιαβαίνει στις παραλίες του Malibu και στους δρόμους του Los Angeles, την δική της πόλη, όπου ο ήλιος δύει μοναδικά.

Οι Marsheaux «ντύνουν» με τη μουσική τους τη νέα καμπάνια της Longchamp-1
©Marsheaux

Σε παράλληλη πορεία με την Kendal, ένα υπέροχο άλογο τρέχει στην παραλία μέχρι να συναντήσει την ίδια, ντυμένη Αμαζόνα. Αυτή η δύση του ήλιου είναι που δοξάζεται στο “Mediterranean” των Marsheaux, ένας ήλιος που ενέπνευσε τη Σόφη και τη Μαριάνθη να τραγουδήσουν στο ρεφρέν «Πετάω προς τον ήλιο, πεθαίνω μέσα στο φως».

Τελικά, η μεσογειακή δύση του ήλιου και η αντίστοιχη στο Malibu δεν έχουν και πολλές διαφορές: όσο παγκόσμια είναι η φήμη της  Kendal  Jenner και των δημιουργιών της, άλλο τόσο παγκόσμια είναι η βελούδινη ηλεκτρονική pop των Marsheaux.

MHT