όσα-γνωρίζουμε-για-τον-γάμο-της-jennifer-lopez-124250

Μπορεί η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez να μην είναι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο, λατρεύουν να τραβούν τα βλέμματα στις δημόσιες εμφανίσεις τους με ρομαντικές χειρονομίες και εκδηλώσεις αγάπης. Το ζευγάρι μένει με την οικογένειά του στο Miami, ενώ η πρόταση γάμου έγινε τον Μάρτιο του 2019 στις Μπαχάμες, με τον A-Rod να γονατίζει μπροστά στην J.Lo.

Όσα γνωρίζουμε για τον γάμο της Jennifer Lopez-1
©Getty Images
1/6
Native Share

Πόσο καιρό είναι ζευγάρι η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez;

Η Jennifer Lopez, 50 και ο Alex Rodriguez, 44 είναι μαζί τρία χρόνια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά 20 χρόνια πριν, όταν ο νεαρός τότε παίκτης του μπέιζμπολ ζήτησε αυτόγραφο από τη διάσημη ποπ σταρ. Αργότερα, συναντήθηκαν ξανά σε έναν αγώνα των Yankees που παρακολούθησε η Lopez με τον τότε σύζυγό της, Marc Anthony. Από τον Μάρτιο του 2017, που δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους, το ζευγάρι είναι αχώριστο.

Όσα γνωρίζουμε για τον γάμο της Jennifer Lopez-2
©Getty Images
2/6
Native Share

Πότε έκανε πρόταση γάμου ο Alex Rodriguez στην Jennifer Lopez;

Ο Rodriguez ζήτησε από την J.Lo να τον παντρευτεί στις 9 Μαρτίου του 2019 κατά τη διάρκεια διακοπών στις Μπαχάμες, για τον εορτασμό των 2 χρόνων της σχέσης τους. Η Lopez είπε το πολυπόθητο ναι και το ζευγάρι επιβεβαίωσε τα νέα με μία φωτογραφία στο Instagram, όπου απεικονίζεται η ίδια να φορά το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους με περιγραφή «είπε το Ναι!».

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Όπως είπε η ίδια η J.Lo στον Jimmy Fallon, έγινε σε μία βόλτα του ζευγαριού στην παραλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Ο Rodriguez χρειάστηκε να κάνει τρεις φορές πρόβα για να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα. «Το σχεδίαζα περίπου 6 μήνες και το πρόβαρα τρεις μέρες στη σειρά γιατί ήθελα να συνδυαστεί τέλεια με το ηλιοβασίλεμα… τελικά πήγε καλά», δήλωσε.

Όσα γνωρίζουμε για τον γάμο της Jennifer Lopez-3
©Getty Images
3/6
Native Share

Πώς είναι το δαχτυλίδι των αρραβώνων;

Είναι δύσκολο να μην παρατηρήσει κανείς το τεράστιο Vivid Diamonds δαχτυλίδι της J.Lo. Η σμαραγδένια πέτρα εκτιμάται στα 10 με 15 καράτια, ενώ η αξία του κυμαίνεται από 1 έως 5 εκατομμύρια δολάρια. Η art deco αισθητική του αναδεικνύει ιδανικά την καθαρότητα της πέτρας.

Πότε θα γίνει ο γάμος;

Στο κανάλι της στο Youtube, η  J.Lo αποκάλυψε πως θα ήθελε να παντρευτεί μέσα στο 2020, ενώ ο Rodriguez με τη σειρά του επιβεβαίωσε πως ακόμη απολαμβάνουν τον αρραβώνα τους. Στην πραγματικότητα πρόκειται για δύο πολυάσχολους celebrities, με την Lopez να διανύει μια περίοδο γεμάτη καλλιτεχνικές υποχρεώσεις – το It’s My Party tour, η ταινία  Hustlers και η αναμενόμενη performance της στο Super Bowl είναι μερικά μόνο highlights από το 2019. «Δε βιαζόμαστε, είχαμε έναν πολύ γεμάτο χρόνο και νιώθουμε πως όλο αυτό μεταξύ μας θα κρατήσει για πάντα, επομένως παίρνουμε το χρόνο μας για να το κάνουμε σωστά», λέει η ίδια.

Όσα γνωρίζουμε για τον γάμο της Jennifer Lopez-4
©Getty Images
4/6
Native Share

Πού θα παντρευτούν;

Το ζευγάρι δεν έχει καταλήξει ακόμα στις λεπτομέρειες για τη μεγάλη μέρα. Ο πρώην παίκτης του μπέιζμπολ άφησε να εννοηθεί ότι ο γάμος θα γίνει κάπου μακριά. Ωστόσο η J.Lo δήλωσε πως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη, καθώς απλά συζητάνε πράγματα.

Αυτό που ξέρουμε όμως, είναι ότι η Lopez θα ήθελε γάμο σε εκκλησία με πολύ κόσμο, καθώς – όπως είπε – δεν έχει παντρευτεί ποτέ σε εκκλησία.

Ποιος θα σχεδιάσει το νυφικό της J.Lo;

Το στιλιστικό δίδυμο Rob Zangardi και Mariel  Haenn βρίσκεται πίσω από το εντυπωσιακό στιλ της σταρ. Η Haenn αναφέρεται στις επιλογές της τραγουδίστριας ως «μια μοντέρνα ματιά σε μία κλασική σιλουέτα του Χόλιγουντ». Παγέτες, βολάν και έντονα ντεκολτέ αποτελούν βασικά στοιχεία σε κάθε look της J.Lo και συνήθως προέρχονται από οίκους όπως Tom Ford, Ralph Lauren και Valentino. Ίσως, για τη μεγάλη μέρα, να της ταίριαζε ιδανικά κάποια δημιουργία των οίκων Ralph & Russo ή Elie Saab.

Όσα γνωρίζουμε για τον γάμο της Jennifer Lopez-5
©Getty Images
5/6
Native Share

Πρόσφατα, η διάσημη σταρ απαθανατίστηκε με ένα κεντημένο Zuhair Murad φόρεμα το όποιο προκάλεσε τα σχόλια των fans που νόμιζαν πως πήραν μια ιδέα για το πώς θα είναι το νυφικό της. Η Lopez στη συνέχεια δήλωσε πως το συγκεκριμένο φόρεμα είναι υπερβολικό ακόμη και για την ίδια και θα προτιμούσε ένα ρούχο πιο εύκολα διαχειρίσιμο για τη μεγάλη μέρα.

Η συνεργασία της με τον οίκο Versace – ποιος μπορεί να ξεχάσει το πράσινο jungle dress που φόρεσε για πρώτη φορά το 2000; – εξελίσσεται διαρκώς με την ίδια να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας για τη σεζόν Άνοιξη 2020. Ποιος ξέρει, μπορεί το νυφικό της να είναι μία ακόμη δημιουργική συνεργασία της με τον κορυφαίο οίκο.

Όσα γνωρίζουμε για τον γάμο της Jennifer Lopez-6
©Getty Images
6/6
Native Share

Ποιοι θα παρευρεθούν στον λαμπερό γάμο;

Τόσο η J.Lo, όσο και ο A-Rod έχουν πολλούς φίλους, επομένως περιμένουμε μια τελετή γεμάτη λαμπερές παρουσίες. Όλοι οι πρώην σύντροφοι του ζευγαριού θα βρίσκονται στη μεγάλη λίστα των προσκεκλημένων, όπως επιβεβαίωσε ο Rodriguez και ο γιος της J.Lo, Max, θα είναι αυτός που θα συνοδεύσει τη μητέρα του στην εκκλησία.

Διαβάστε περισσότερα για τους celebrities στο Vogue.gr