το-brand-με-τα-αγαπημένα-mini-bags-των-celebrities-συμβάλλει-138967
©Courtesy of L'Afshar

Τα αξεσουάρ της Lilian Afshar είναι αλάνθαστα. Τα πλέξιγκλας χερούλια, τα φωτεινά χρώματα και τα ασυνήθιστα σχήματα που επιλέγει η σχεδιάστρια, απογειώνουν την τάση των mini-bags, που κυριαρχεί τις τελευταίες σεζόν. Τις δημιουργίες της λατρεύουν celebrities όπως οι Kylie Jenner, Beyonce και Queen Rania, εδραιώνοντας το brand στο κόκκινο χάλι.

Όπως πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, η Afshar κάνει την ενδοσκόπησή της εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Κατά τη διάρκεια της κοινωνικής απομόνωσης, έπρεπε να εμπνευστώ από κάτι, επομένως κοίταξα μέσα μου», μοιράστηκε με τη Vogue μέσω e-mail από το Ντουμπάι. «Πάντα πρέπει να προσφέρουμε, τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να σκεφτούμε πέρα από τις νόρμες και να προχωρήσουμε συλλογικά». Αυτό το σκεπτικό την οδήγησε σε μία σημαντική πρωτοβουλία: μία περιορισμένη έκδοση τσαντών, τα συνολικά έσοδα των οποίων θα ενισχύσουν τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

View this post on Instagram

meet SIERRA, a limited edition bag | all proceeds will be donated to @doctorswithoutborders (link in bio)

A post shared by L’AFSHAR (@lilianafshar) on

Η νέα της τσάντα, εμπνευσμένη από το έβδομο και υψηλότερο τσάκρα ονομάζεται Sierra, η αλλιώς τροχός, όρος που χρησιμοποιείται στη γιόγκα και τον διαλογισμό για να υποδηλώσει τα ενεργειακά κέντρα του σώματος. «Αντιπροσωπεύει την πνευματικότητα, τη δύναμη, το πάθος και τον διαλογισμό», λέει η Afshar. «Χαρακτηριστικά που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση μαζί».

Η αποστολή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στις περιοχές που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, βρήκε την υποστήριξη της Afshar, η οποία ξεκίνησε να εκτιμά περισσότερο την αλληλεξάρτηση της παγκόσμιας κοινότητας. «Αυτή η εμπειρία με δίδαξε ότι τα πάντα συνδέονται, και ότι ο μόνο όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση», τονίζει η σχεδιάστρια. «Ο κόσμος κινείται σε τόσο γρήγορους ρυθμούς, οπότε χρησιμοποιώ τον χρόνο που έχω για να πειραματιστώ με τα υλικά μου», αναφέρει, προσθέτοντας πώς «η δημιουργικότητα για μένα είναι το να παίρνεις ρίσκα και κυρίως ένας τρόπος σύνδεσης με τους ανθρώπους».

Διαβάστε περισσότερα για τη μόδα στο Vogue.gr.