το-ralph-lauren-corporate-foundation-δωρίζει-10-εκατ-σε-οργανώσεις-π-137532
©PixelFormula

Όσο η παγκόσμια κοινότητα μάχεται την πανδημία και τις συνέπειές της, ο Ralph Lauren και η εταιρία του κάνουν τη δική τους προσπάθεια να βοηθήσουν στη μείωση της διάδοσης του κορωνοϊού. Ο σχεδιαστής ανακοίνωσε πως το Ralph Lauren Corporate Foundation θα δωρίσει 10 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του COVID-19, λέγοντας «Στην καρδιά της εταιρίας μας χτυπά πάντα ένα αίσθημα ενότητας που εμπνέει τη δημιουργικότητά μας, την αυτοπεποίθησή μας και κυρίως τη στήριξη των συνανθρώπων μας. Πιστεύουμε πως δεν έχει σημασία ποιοι είμαστε και από πού καταγόμαστε, είμαστε όλοι ενωμένοι. Γι’ αυτό και δρούμε έτσι ώστε να βοηθήσουμε την κοινωνία μας να ξεπεράσει αυτή την κρίση».

Τα χρήματα θα διαμοιραστούν σε 4 σκοπούς: μέσω του Emergency Assistance Foundation ένα ποσό θα δοθεί στους υπαλλήλους του Ralph Lauren που επηρεάστηκαν από την πανδημία, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, στο Pink Pony Fund και στην έρευνα για τον καρκίνο και τέλος, την πρωτοβουλία της Vogue και του CFDA, A Common Thread, θα δοθεί 1 εκατομμύριο. Επίσης, η εταιρία αναζητά τρόπους για την παροχή μασκών και ιατρικού εξοπλισμού σε όσους έχουν ανάγκη.

«Αναγνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία πρωτόγνωρη και πολύπλευρη κατάσταση που χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση σε κάθε είδους ανάγκη. Γι’ αυτό και χρηματοδοτούμε διάφορες οργανώσεις», εξηγεί ο Patrice Louvet, πρόεδρος του brand Ralph Lauren.

Διαβάστε επίσης | Η Rihanna προσφέρει 5 εκατομμύρια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Ανακαλύψτε ιδέες, προτάσεις και tips όσο μένετε σπίτι στο Vogue.gr.

MHT