4-χρώματα-κραγιόν-που-ταιριάζουν-περισ-181129
©Sara Sampaio/Instagram

Το μακιγιάζ σίγουρα μας ενδιαφέρει να ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της ομορφιάς, θέλουμε όμως να ταιριάζει στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας μας και να τονίζει το χρώμα των μαλλιών μας. Φυσικά κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική και κάθε γυναίκα έχει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις της. Τα κραγιόν που προτείνει η Vogue ταιριάζουν περισσότερο σε καστανές γυναίκες και αναδεικνύουν ακόμα καλύτερα το χρυσαφένιο καλοκαιρινό χρώμα.

4 χρώματα κραγιόν που ταιριάζουν περισσότερο στις καστανές γυναίκες-1
©Sara Sampaio/Instagram

Το πορτοκαλί κραγιόν

Αυτό το χρώμα δίνει ζωντάνια και ενέργεια στο πρόσωπο και ειδικά το καλοκαίρι τονίζει τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Δεν χρειάζεται καν να φορέσετε make-up, με ένα πορτοκαλί κραγιόν το πρόσωπο αυτόματα αποκτά χρώμα. Αν θέλετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, αποφύγετε το flashy πορτοκαλί και προτιμήστε μια muted απόχρωση.

4 χρώματα κραγιόν που ταιριάζουν περισσότερο στις καστανές γυναίκες-2
©Carolina Herrera/Instagram

Το φούξια κραγιόν

Αυτή η έντονη απόχρωση ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, κολακεύει όμως ιδιαίτερα τις καστανές γυναίκες και δημιουργεί υπέροχη αντίθεση με τα μαλλιά τους. Για ένα πιο μοντέρνο εφέ, προτιμήστε ματ υγρό κραγιόν.

4 χρώματα κραγιόν που ταιριάζουν περισσότερο στις καστανές γυναίκες-3
©Zina Fashion Vibe/Instagram

 Το κόκκινο κραγιόν

Τα κόκκινα χείλη είναι πάντα ακαταμάχητα και ταιριάζουν τόσο σε καστανές γυναίκες, όσο και σε ξανθές ή  τζίντζερ. Οι καστανές επιδερμίδες αναδεικνύονται καλύτερα με κόκκινα κραγιόν που έχουν μπλε βάση. Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να σας συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, οπότε θεωρείται μια πραγματικά κλασική επιλογή.

4 χρώματα κραγιόν που ταιριάζουν περισσότερο στις καστανές γυναίκες-4
©Marta Lozanop/Instagram

Το nude κραγιόν

Οι γυναίκες δεν σταματούν να αναζητούν τα μυστικά για ένα φυσικό μακιγιάζ, με τα nude χείλη να πρωταγωνιστούν σε αυτό το λουκ. Το βασικό είναι να ανακαλύψετε αυτό το nude κραγιόν που ταιριάζει στο χρώμα των χειλιών σας, γιατί σίγουρα δεν θέλετε το πρόσωπό σας να δείχνει άτονο. Επιλέξτε ένα κραγιόν λίγο πιο σκούρο από τον φυσικό τόνο των χειλιών σας και με λίγες ροζ πινελιές μέσα.

Διαβάστε επίσης | Nude Nails: Οι πιο ωραίες αποχρώσεις ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδα σας

MHT