τα-6-χρώματα-που-ταιριάζουν-σε-όλες-τις-173659

Υπάρχουν σίγουρα τα χρώματα της ανοιξιάτικης μόδας που μελετάμε προσεκτικά πριν επιλέξουμε ένα item για την γκαρνταρόμπα μας. Τα χρώματα που φοράμε όμως θέλουμε κυρίως να μας φωτίζουν, να αναδεικνύουν την επιδερμίδα μας και τα μαλλιά μας. Η έρευνά μας εστίασε στις καστανές γυναίκες και σε αυτά τα χρώματα που τις αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο, καθώς τονίζουν τα χαρακτηριστικά τους και κάνουν τα μαλλιά τους να λάμπουν. Είτε λοιπόν τα επιλέξετε σε μονόχρωμα λουκ, είτε σε τοπ για να έρχονται σε επαφή με το πρόσωπο και τα μαλλιά σας, η Vogue προτείνει αυτά τα χρώματα της ανοιξιάτικης μόδας που αγαπούν ιδιαίτερα οι καστανές γυναίκες. Φυσικά ακόμα και αν το αγαπημένο σας χρώμα δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, εσείς έχετε κάθε λόγο να συνεχίσετε να το φοράτε με αυτοπεποίθηση.

Τα 6 χρώματα που ταιριάζουν σε όλες τις καστανές γυναίκες-1
©© Jonathan Daniel Pryce

Τερακότα

Αυτό το τόσο ζεστό χρώμα αναδεικνύει ιδιαίτερα τις γυναίκες με καστανά μαλλιά, γι’ αυτό και προτείνουμε να το προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας. Με μια δεύτερη ματιά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως είναι το χρώμα τους.

Τα 6 χρώματα που ταιριάζουν σε όλες τις καστανές γυναίκες-2
©Jonathan Daniel Pryce

Το λιλά

Το λιλά είναι ένα από τα hot χρώματα της άνοιξης 2021 και βλέπουμε ήδη πόσο αγαπά τις καστανές γυναίκες.

Τα 6 χρώματα που ταιριάζουν σε όλες τις καστανές γυναίκες-3
©George Angelis/ Shot by Gio

Το κίτρινο

Δεν έχουμε δεύτερες σκέψεις, το κίτρινο χρώμα αγαπά τα καστανά μαλλιά.

Τα 6 χρώματα που ταιριάζουν σε όλες τις καστανές γυναίκες-4
©George Angelis / ShotbyGio

Το κόκκινο

Το κόκκινο λατρεύει το καστανό χρώμα μαλλιών. Κορυφαίοι οίκοι όπως Fendi, Balenciaga, Brandon Maxwell, πρόσθεσαν το φωτεινό κόκκινο στις συλλογές τους, οπότε οι καστανές γυναίκες ξέρουν ήδη πως αυτό το στυλ είναι τάση.

Τα 6 χρώματα που ταιριάζουν σε όλες τις καστανές γυναίκες-5
©Rocky Barnes/Instagram

Το φούξια

Η αλήθεια είναι πως αυτό το χρώμα ταιριάζει σε κάθε τόνο μαλλιών και επιδερμίδας, οπότε ο ίδιος κανόνας ισχύει και για τις καστανές γυναίκες.

Τα 6 χρώματα που ταιριάζουν σε όλες τις καστανές γυναίκες-6
©George Angelis/Shot by Gio

To mint

Ένα από τα χρώματα της άνοιξης 2021 που είδαμε στις συλλογές των Boss και Coperni. Τολμήστε το σίγουρα αν ανήκετε στις καστανές, είτε σε ένα δυναμικό total look, είτε σε τοπ.

Διαβάστε επίσης | Ποια είναι τα χρώματα στα μαλλιά που μας προσθέτουν χρόνια;

MHT