5-μανικιούρ-που-θα-κάνουμε-non-stop-τον-χειμών-294731
©Acielle StyleDuMonde

Εκτός από εντυπωσιακές δημιουργίες και statement σύνολα, οι σχεδιαστές εκμεταλλεύονται πάντα τις εβδομάδες μόδας για να αναδείξουν και μερικά από τα πιο ωραία manicure trends. Είτε extravagant και maximal, είτε φυσικά και minimal, τα nail trends που παρουσιάζουν στις συλλογές τους έχουν στοιχεία που προσαρμόζονται σε κάθε εμφάνιση και φυσικά εμείς κρατάμε αμέσως σημειώσεις για να τα εντάξουμε ως detail στα winter look μας.

Short blue nails

Το πρώτο trend που ξεχωρίζουμε είναι τα σκούρα μπλε νύχια, τα οποία μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στην πασαρέλα του οίκου Armani. Κοντό και τετραγωνισμένο, το μπλε μανικιούρ της νέας χρονιάς είναι το τέλειο «αξεσουάρ» για τις βραδινές εμφανίσεις και φυσικά τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες που χρειάζονται λίγη παραπάνω λάμψη για να αναδειχθούν.

5 μανικιούρ που θα κάνουμε non stop τον χειμώνα-1
©Acielle StyleDuMonde

Natural nails

Η στροφή στη φυσικότητα είναι μια γενικότερη τάση τις τελευταίες σεζόν. Από τα μαλλιά στα νύχια, η απλότητα και το natural effect είναι μια σίγουρη και κομψή επιλογή που αποκλείεται να σας αφαιρέσει πόντους στιλ.

5 μανικιούρ που θα κάνουμε non stop τον χειμώνα-2
©Acielle StyleDuMonde

Metallic nails

Από την άλλη, μπορείτε πάντα να πειραματιστείτε με τα πιο μοντέρνα trends. Το metallic manicure είναι και αυτόν τον χειμώνα it thing και φυσικά δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό σε μακριά νύχια.

5 μανικιούρ που θα κάνουμε non stop τον χειμώνα-3
©Acielle StyleDuMonde

Short brown nails

Η τέλεια εναλλακτική στο μαύρο θα είναι πάντα το καφέ. Σκούρο ή ανοιχτόχρωμο, παραμένει στην πρώτη γραμμή και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα glossy top coat για να λάμψει και να χαρίσει σε κάθε εμφάνισή σας modern chic ύφος.

5 μανικιούρ που θα κάνουμε non stop τον χειμώνα-4
©Acielle StyleDuMonde

Embellished nails

Οι λάτρεις του extravagant πρέπει σίγουρα να δοκιμάσουν τα embellished nails. Σε μια nude βάση, πειραματιστείτε με το nail art και διακοσμήστε τα νύχια σας με κρύσταλλα, πέρλες και στρας. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι σίγουρα minimal, αλλά θα είναι πρωτότυπο και glam.

5 μανικιούρ που θα κάνουμε non stop τον χειμώνα-5
©Acielle StyleDuMonde

Διαβάστε επίσης | Τα σοκολατί νύχια της Sofia Richie είναι το νέο nail trend που θα δοκιμάσουμε

MHT