το-χρώμα-στα-νύχια-που-ανεβάζει-την-αυτ-293232
©Instagram@Hailey Bieber

Σε μια εποχή που η κριτική έχει γίνει σχεδόν συστηματική στα social media, η αυτοεκτίμηση βιώνει όλο και πιο σκοτεινούς καιρούς. Το 2019, «μόνο το 22% των Γαλλίδων θεωρούσαν τους εαυτούς τους όμορφους», σύμφωνα με έρευνα του Ifop για το Naturavox, «το 18% βρίσκει τον εαυτό του, αντίθετα, όχι πραγματικά όμορφο ή ακόμη και καθόλου όμορφο». Προκειμένου να αντιστρέψουν την τάση, οι beauty addicts χρησιμοποιούν όλη την καλοσύνη και τη δημιουργικότητά τους στα social media για να μοιραστούν τις καλύτερες συμβουλές τους για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Άψογο μακιγιάζ, χτενίσματα προσαρμοσμένα στο σχήμα του προσώπου, προσαρμοσμένη χρωματομετρία καθώς το χρώμα είναι ένα αγαπημένο θέμα μεταξύ των δημιουργών περιεχομένου ομορφιάς στο TikTok.

Το χρώμα στα νύχια που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση-1
©Instagram@Bio Sculpture UK&I

Αν το μακιγιάζ απασχολεί πολύ την διάσημη πλατφόρμα, τo μανικιούρ κάνει ακριβώς το ίδιο. Η «θεωρία των red nails» έχει τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή των beauty lovers από πέρυσι ενώ το μοβ μανικιούρ βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων. Αλλά αυτό έγινε χωρίς να ληφθεί υπόψη ο αδίστακτος αγώνας για virality που κυριαρχεί στο TikTok. Φέτος, αφήνουμε για λίγο πίσω την τάση των κόκκινων νυχιών και υποδεχόμαστε μια all time classic τάση με πάνω από 65 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Έτσι λοιπόν το μαύρο μανικιούρ θεωρείται το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Από celebrities μέχρι διάσημες Tik Tokers, it-girls και τις πιο κομψές γυναίκες του κόσμου, το μαύρο μανικιούρ στην πραγματικότητα δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Αποτελεί ένα ευέλικτο μανικιούρ που μπορεί να συνδυαστεί με κάθε outfit και ταυτόχρονα αποπνέει διαχρονικό αέρα και chic αισθητική. Επιπλέον, όπως και το κόκκινο, είναι η απόχρωση που είναι πάντα safe για να δοκιμάζουμε καθώς ταιριάζει στα περισσότερα δέρματα και είναι εύκολο με το styling.

Το χρώμα στα νύχια που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση-2
©Instagram@Mateja Novakovic

Διαβάστε επίσης | Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζουμε τα σεντόνια μας για να αποφύγουμε δερματικά προβλήματα;

MHT