5-τάσεις-στα-μαλλιά-για-να-αλλάξετε-κούρ-190272
©@maralafontan

Μπαίνοντας στη νέα σεζόν, θέλουμε να σφραγίσουμε τη νέα αρχή με μια δυναμική αλλαγή. Σε αυτήν την περίπτωση, τα μαλλιά αποτελούν από τα πρώτα πεδία πειραματισμού κάθε φορά που θέλουμε να ανανεώσουμε κάτι στην εμφάνισή μας και φυσικά αν είστε έτοιμες να τολμήσετε το διαφορετικό αυτή η μεταβατική περίοδος είναι η κατάλληλη στιγμή. Μετά από την ταλαιπωρία που πέρασαν τα μαλλιά στις διακοπές, είναι η ιδανική ευκαιρία να τα «καθαρίσετε» αφαιρώντας ψαλίδα και φθαρμένες άκρες και ταυτόχρονα να δοκιμάσετε κάποιο νέο κούρεμα. Οι φθινοπωρινές τάσεις έχουν αναδείξει ήδη τα 5 επικρατέστερα hairstyles για την εποχή και εμείς τα συγκεντρώνουμε παρακάτω για να εμπνευστείτε:

1. Μακριές αφέλειες

5 τάσεις στα μαλλιά για να αλλάξετε κούρεμα-1
©@leiasfez

Κοντές, curtain-styled, μακριές και ανοιχτές – σε κάθε παραλλαγή τους οι αφέλειες θα είναι τάση αυτή τη σεζόν και φυσικά όχι μόνο για τα ίσια μαλλιά. Ωστόσο, αν ψάχνετε την πιο ασφαλή εκδοχή τους, την πιο parisian και french chic, είναι σίγουρα αυτή που τις θέλει μακριές, στο ύψος των φρυδιών. Η Γαλλίδα Leia Sfez έχει το τέλειο bang hairstyle και μια ματιά στο προφίλ της θα σας πείσει να το υιοθετήσετε και εσείς.

2. Το κλασικό καρέ

5 τάσεις στα μαλλιά για να αλλάξετε κούρεμα-2
©Pixelformula

Αυτή τη σεζόν, το καρέ που θα δούμε περισσότερο είναι rock n’ roll, ανέμελο και με layers. Το μήκος του φτάνει λίγο πιο πάνω από τους ώμους, ουσιαστικά ένα μακρύ καρέ, και είναι ιδανικό για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Τα μαλλιά σας θα ανανεωθούν, θα καθαρίσουν και φυσικά θα είναι in fashion.

3. Shug σε σγουρά μαλλιά

5 τάσεις στα μαλλιά για να αλλάξετε κούρεμα-3
©Chanel

Το εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’70 ασύμμετρο shug, επιστρέφει ξανά για τη νέα σεζόν και αυτή τη φορά σε σγουρά μαλλιά. Μπορείτε να παίξετε με τα μήκη, τον όγκο και τις αφέλειες και να πετύχετε το τέλειο ρετρό κούρεμα με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

4. 70s-style

5 τάσεις στα μαλλιά για να αλλάξετε κούρεμα-4
©@sukiwaterhouse

Παραμένοντας στη δεκαετία του 70 και το shug, η έμπνευση έρχεται από σύμβολα όπως Jane Birkin, Farrah Fawcett και Debbie Harry και μας οδηγεί στο σούπερ σύγχρονο κούρεμα του μοντέλου Suki Waterhouse, με τα άνισα layers, τις μύτες και τις αφέλειες που πέφτουν φυσικά στο κέντρο του προσώπου. Ιδανικό για λεπτά και αραιά μαλλιά που χρειάζονται ένα boost για να λάμψουν.

5. Natural hair

5 τάσεις στα μαλλιά για να αλλάξετε κούρεμα-5
©George Angelis/Shot by Gio

Ανάμεσα σε όλα τα hot hair trends του φθινοπώρου, υπάρχει πάντα ένα στιλ που θα επικρατεί: το natural hair style. Τα περιποιημένα, πλούσια και υγιή μαλλιά είναι πάντα στη μόδα και τις περισσότερες φορές δεν χρειάζονται κάποιο ιδιαίτερο κούρεμα για να ξεχωρίσουν, αρκεί να είναι καλοχτενισμένα και να πέφτουν χαλαρά στους ώμους σας.

Διαβάστε επίσης | H Camila Cabello έκανε το καρέ που κολακεύει όλα τα πρόσωπα

MHT