αυτό-το-καρέ-κούρεμα-είναι-για-κάθε-ηλι-187268
©Getty Images

Δεν υπάρχει περιορισμός στα κουρέματα ή στα χρώματα μαλλιών που μπορούμε να τολμήσουμε ανεξάρτητα από την ηλικία μας. Η αλήθεια είναι όμως πως υπάρχουν κάποια κουρέματα που βοηθούν τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια και πιο πυκνά, ακόμα και όταν έχουν χάσει τον όγκο τους. Όπως ακριβώς και η επιδερμίδα, έτσι και η τρίχα με την πάροδο του χρόνου χάνει την πυκνότητά της με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται πιο άτονα. Αυτό το καρέ κούρεμα όμως μπορεί να προσθέσει στα μαλλιά πλούσιο όγκο και φωτεινότητα, οπότε είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ηλικία και κάθε τύπο τρίχας.

Αυτό το καρέ κούρεμα είναι για κάθε ηλικία-1
©Getty Images

Το ανακαλύψαμε πρόσφατα στην Melanie C, ένα από τα αγαπημένα Spice Girls των 90s. Η τραγουδίστρια έκοψε τα μαλλιά της καρέ, ώστε να φτάνουν λίγο πάνω από τους ώμους. Δημιούργησε ανάλαφρα φιλαρίσματα στις άκρες ώστε τα μαλλιά να δείχνουν πως έχουν κίνηση, ενώ το balayage φωτίζει το πρόσωπο ώστε να φαίνεται ακόμα πιο νεανικό. Το καρέ κούρεμα της Melanie C είναι ιδανικό και για styling αφού έχει αυτό το μήκος που μπορεί να υποστηρίξει χαλαρά waves, ενώ είναι όσο μακρύ χρειάζεται για να τα πιάνει σε easy buns.

Το καρέ κούρεμα της Mel C ταιριάζει όχι μόνο σε κάθε ηλικία, αλλά και σε κάθε σχήμα προσώπου, ειδικά στα στρογγυλά πρόσωπα γιατί δημιουργεί γωνίες. Όταν συνδυάζεται με κυματιστά μαλλιά δημιουργεί ένα πιο soft αποτέλεσμα που ταιριάζει και σε τετράγωνα πρόσωπα, οπότε καταλαβαίνουμε πως είναι το κούρεμα που μπορούμε να δοκιμάσουμε άφοβα.

Αυτό το καρέ κούρεμα είναι για κάθε ηλικία-2
©Getty Images
Το καρέ βρίσκεται για ακόμα μια φορά στα trending κουρέματα του φθινοπώρου, οπότε ξέρετε ήδη πως αν το τολμήσετε θα είστε στην πρώτη γραμμή της μόδας. Επίσης είναι ένα easy-to-style κούρεμα που δείχνει πάντα περιποιημένο και ανεπιτήδευτα κομψό χωρίς κόπο.