καλοκαιρινό-ξανθό-οι-5-πιο-hot-αποχρώσεις-183894
©Victoria De Angelis/Instagram

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, αναζητάμε αυτή την αλλαγή στα μαλλιά μας που θα φωτίσει το πρόσωπό μας και θα αναδείξει τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας. Τα ξανθά μαλλιά είναι πάντα δημοφιλή, οι επιλογές όμως που προτείνει η Vogue ταιριάζουν πραγματικά σε όλες τις γυναίκες. Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας και με το στυλ που θέλετε να πετύχετε στα μαλλιά σας, μπορείτε να κινηθείτε σε πιο ψυχρές αποχρώσεις, με πιο καστανή βάση ή και με κόκκινη.

Συγκεντρώσαμε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις για να τολμήσετε το καλοκαιρινό ξανθό, ακολουθώντας τις μεγαλύτερες τάσεις της ομορφιάς και τις εμφανίσεις των σταρ.

Καλοκαιρινό ξανθό: Οι 5 πιο hot αποχρώσεις για κάθε επιδερμίδα-1
©Margot Robbie/Instagram

To medium ξανθό

Η Margot Robbie έχει το ιδανικό ξανθό για τις ανοιχτόχρωμες καστανές γυναίκες, με πιο σκούρα ρίζα που ανοίγει προς τα κάτω, δίνοντας ένα carefree αποτέλεσμα. Τα χρυσά λεπτά highlights ενδιάμεσα φωτίζουν το πρόσωπο.

Καλοκαιρινό ξανθό: Οι 5 πιο hot αποχρώσεις για κάθε επιδερμίδα-2
©Anya Taylor Joy/Instagram

To πλατινέ ξανθό

Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, τότε μπορείτε να τολμήσετε το πλατινέ ξανθό της Anya-Taylor Joy. Για ένα καθαρό αποτέλεσμα προτιμήστε μια λίγο πιο ζεστή απόχρωση τώρα το καλοκαίρι. Να έχετε όμως στο νου σας πως αυτό το χρώμα μαλλιών απαιτεί και συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Καλοκαιρινό ξανθό: Οι 5 πιο hot αποχρώσεις για κάθε επιδερμίδα-3
©Hailey Baldwin/Instagram

To golden ξανθό

Είναι νεανικό, δροσερό και μπορείτε πολύ εύκολα να το υιοθετήσετε, ακόμα και αν ανήκετε στις καστανές γυναίκες, αφού το αποτέλεσμα δείχνει φυσικό. Για να πετύχετε αυτό το χρυσαφένιο χρώμα, μπορείτε να κάνετε balayage διατηρώντας τη ρίζα στο φυσικό σας χρώμα ή πολλά έντονα baby lights. Αυτή η golden blonde απόχρωση αναδεικνύει ιδιαίτερα και τη μαυρισμένη επιδερμίδα σας.

Καλοκαιρινό ξανθό: Οι 5 πιο hot αποχρώσεις για κάθε επιδερμίδα-4
©Victoria De Angelis/Instagram

Το caramel ξανθό

Η ζεστή απόχρωση της καραμέλας ταιριάζει και σε ανοιχτόχρωμες και σε μεσαίες επιδερμίδες. Μπορείτε να την επιλέξετε από τη ρίζα ή εναλλακτικά με balayage για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν έχετε καστανά μαλλιά σίγουρα αυτή η μετάβαση θα είναι εύκολη.

Καλοκαιρινό ξανθό: Οι 5 πιο hot αποχρώσεις για κάθε επιδερμίδα-5
©Rokh, Pre Fall 2021.

Το ash blonde

Αυτό το muted ξανθό έχει μέσα μια δόση από γκρι ή και από καστανό που μειώνει το κίτρινο. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνετε ένα πιο low-profile hairstyling.

Διαβάστε επίσης | 8 κουρέματα για πιο νεανικό πρόσωπο

MHT