6-χρώματα-μαλλιών-για-να-αλλάξετε-στυλ-π-269085
©Hunter Abrams

French blonde, πλούσιο καστανό ή cherry-cola red; Τα catwalks της SS23 αλλά και οι τελευταίες εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί, ανέδειξαν τις κορυφαίες τάσεις στα χρώματα μαλλιών και όλα δείχνουν πως οι γυναίκες έχουν διάθεση για πειραματισμούς. Ένα νέο χρώμα μαλλιών μπορεί να μας χαρίσει δύναμη, αυτοπεποίθηση, να αλλάξει το γενικότερο attitude, ενώ πολλές φορές λειτουργεί σαν αυτό το έναυσμα που έχουμε ανάγκη για να τολμήσουμε νέα ξεκινήματα.

Βαδίζοντας προς το καλοκαίρι αναζητάμε πιο ζεστές αποχρώσεις για τα μαλλιά μας, πιο fun, που μας γεμίζουν με θετική ενέργεια. Τις απαντήσεις στην απαραίτητη έρευνα, έδωσαν οι κορυφαίοι hair experts που εμπιστεύονται οι celebrities. “Το καλύτερο πράγμα με το χρώμα των μαλλιών, είναι πως μπορεί να αλλάξει”, συμβουλεύει ο ίδιος και μας προτείνει τις τοπ επιλογές για το καλοκαίρι 2023.

6 χρώματα μαλλιών για να αλλάξετε στυλ πριν το καλοκαίρι-1
©Getty Images

Το creamy blonde

Το ξανθό επιστρέφει όπως συμβουλεύει η hair expert Jenna Perry, αρκεί να είναι cool και λαμπερό, όπως αυτό που είδαμε στην Lila Moss. Το creamy blonde δημιουργεί ένα σκανδιναβικό στυλ και ένα νεανικό εφέ, γι’ αυτό και αναμένεται να γίνει το ξανθό του καλοκαιριού.

To copper red

Αυτή η χάλκινη απόχρωση συνδυάζει το χρυσό με το ζεστό πορτοκαλί, αποτελώντας ίσως την πιο εύκολη εκδοχή του κόκκινου χρώματος.

6 χρώματα μαλλιών για να αλλάξετε στυλ πριν το καλοκαίρι-2
©Vittoria/Instagram

Το ζεστό καστανό

Απλό και κομψό, είναι το low-key χρώμα μαλλιών στο οποίο και επιστρέφουμε πάντα. Για ένα πιο ζεστό αποτέλεσμα μπορείτε να το συνδυάσετε και με λεπτά highlights.

View this post on Instagram

A post shared by Issa Lish (@issalish)

Το copper blonde

Αρκεί να σκεφτείτε το χρυσαφένιο χρώμα του ηλιοβασιλέματος, για να έχετε μια εικόνα από αυτή την ζεστή απόχρωση στα μαλλιά, που συνδυάζει το ξανθό με το κόκκινο.

6 χρώματα μαλλιών για να αλλάξετε στυλ πριν το καλοκαίρι-3
©Getty Images

Το ginger chocolate

Αυτό το καστανό χρώμα με τόνους από κόκκινο που είδαμε στην εμφάνιση της ηθοποιού Tessa Thompson, δημιουργεί βάθος και ένταση στα μαλλιά, ενώ λάμπει περισσότερο κάτω από τα φώτα.

6 χρώματα μαλλιών για να αλλάξετε στυλ πριν το καλοκαίρι-4
©Majormoonn/Instagram

Το honey brown

Είναι το ξανθό που υιοθετούν τα Parisian girls, προσεγγίζοντας περισσότερο το μελί. Μια απόχρωση πιο natural που δεν απαιτεί συχνή ανανέωση, άρα θεωρείται και ιδανική για το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης | Slob: Είναι το κούρεμα που επιλέγουν τώρα τα cool girls

MHT