χρώματα-μαλλιών-όλες-οι-τάσεις-για-να-κ-258899
©Instagram/Kaia Gerber

Τα χρώματα μαλλιών του 2023

Οι τάσεις στα μαλλιά του 2023 επικεντρώνονται σε ζεστές, πλούσιες και έντονες αποχρώσεις, αλλά σε πιο απαλές, που μπορούν να δημιουργήσουν statement εμφανίσεις. Ταυτόχρονα παραμένουν φυσικές και μπορούν να προσαρμοστούν στην δύσκολη καθημερινότητα κάθε γυναίκας, χωρίς να απαιτούν συνεχείς επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Το χρώμα μαλλιών για το 2023 που θα δούμε παντού τους επόμενους μήνες, είναι μια επέκταση της φυσικής χρωματικής παλέτας και η έμπνευση για τις πιο trendy αποχρώσεις προέρχεται απευθείας από τον κόσμο του φαγητού, επιστρέφοντας στις αποχρώσεις ορισμένων τροφίμων που προσαρμόζονται αισθητικά σε απαλές αποχρώσεις που ταιριάζουν στα μαλλιά.

Μεταξύ αυτών, το κόκκινο παίζει σημαντικό ρόλο. Τα κόκκινα μαλλιά επιβεβαιώνονται ως μια από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις για να ζεστάνουν τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Στα ξανθά μαλλιά, αφήνουμε πίσω για λίγο τις ψυχρές αποχρώσεις για να υποδεχτούμε τις πιο ζεστές. Και τέλος, στα καστανά μαλλιά θα επικρατήσουν οι βαθύτερες αποχρώσεις.

Είτε λοιπόν προτιμάτε τα κόκκινα, τα ξανθά ή τα καστανά μαλλιά, αν ακολουθήσετε τον οδηγό της Vogue σίγουρα θα βρείτε μια πλούσια, λαμπερή απόχρωση για το χρώμα των μαλλιών σας το 2023.

Κόκκινα μαλλιά

 Cherry cola

Το τέλειο κόκκινο για όσες γυναίκες ξεκινούν από καφέ βάση και θέλουν να ζεστάνουν τον τόνο των μαλλιών τους με μια λιγότερο υπερβολική κόκκινη απόχρωση. Το Cherry Cola έχει το χρώμα του διάσημου ποτού και είναι ένα πολύπλευρο βαθύ κόκκινο καφέ, αλλά πολύ φυσικό.

View this post on Instagram

A post shared by @amandawellawholesale

Red apricot

Σε αυτή την περίπτωση η ξανθή βάση εκκίνησης θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Το παστέλ πορτοκαλί, σε συνδυασμό με το ροζ, το πολύ ανοιχτό κόκκινο και το ξανθό, δημιουργούν μια απόχρωση που θυμίζει ζουμερό βερίκοκο.

Χρώματα μαλλιών: Όλες οι τάσεις για να κάνετε την αλλαγή πριν την άνοιξη-1
©hayleykingshairdressing/Instagram

Ginger brunette

Αν, από την άλλη, ξεκινάτε από μια ξανθιά βάση, δοκιμάστε την απόχρωση Ginger Brunette, που συνδυάζει ένα πολύ ανοιχτό, λαμπερό καφέ με μια ζωηρή κόκκινη πινελιά.

Καστανά μαλλιά

Subtle cinnamon

Το καστανό μεταμορφώνεται σε μια ζεστή εκδοχή με έμπνευση από τα μπαχαρικά. Μια χούφτα κανέλα αρκεί για να δώσει μια ελαφρώς κόκκινη χροιά, διακριτικά, όπως στην περίπτωση της Zendaya.

Χρώματα μαλλιών: Όλες οι τάσεις για να κάνετε την αλλαγή πριν την άνοιξη-2
©Instagram/Zendaya

Burnt caramel

Αν θέλετε κάτι ακόμη πιο ζεστό και βαθύτερο, η απόχρωση burnt caramel είναι η ιδανική. Είναι ένα κόκκινο με καφέ βάση, όπως αυτό που επέλεξε η Jenna Ortega.

Χρώματα μαλλιών: Όλες οι τάσεις για να κάνετε την αλλαγή πριν την άνοιξη-3
©Instagram/Kaia Gerber

Mushroom Brunette

Λίγο caramel blonde λίγο dark chocolate, το mushroom brunette είναι η απόχρωση ενός ανοιχτού καφέ που θυμίζει μανιτάρια Portobello. Ιδανικό για την ενίσχυση των ζεστών χρωμάτων, όπως και της Hailey Bieber.

Χρώματα μαλλιών: Όλες οι τάσεις για να κάνετε την αλλαγή πριν την άνοιξη-4
©Instagram/Hailey Bieber

Ξανθά μαλλιά

Honey Gloss

Είναι ένα εξαιρετικά φυσικό και λαμπερό ξανθό, που θυμίζει τους ζεστούς χρυσαφί τόνους του μελιού. Ιδανικό για να δώσει φωτεινότητα στο πρόσωπο, όπως ακριβώς συμβαίνει με την ηθοποιό Sydney Sweeney που το επέλεξε.

Χρώματα μαλλιών: Όλες οι τάσεις για να κάνετε την αλλαγή πριν την άνοιξη-5
©Instagram/Sydney Sweeny

Vanilla beige blonde

Το τελευταίο χρώμα της Bella Hadid θα είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή ξανθά του 2023. Είναι ένα ζεστό ξανθό, που έχει σχεδόν «κρεμώδη» εμφάνιση και θυμίζει το απαλό μπεζ χρώμα της βανίλιας.

Χρώματα μαλλιών: Όλες οι τάσεις για να κάνετε την αλλαγή πριν την άνοιξη-6
©Instagram/Bella Hadid

Strawberry blonde

Το μελί ξανθό έχει ροζ και χάλκινα undertones που φέρνουν αμέσως στο μυαλό μας ένα πολύχρωμο milkshake φράουλας. Δεν είναι τυχαίο ότι θα αποτελέσει το ιδανικό χρώμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Χρώματα μαλλιών: Όλες οι τάσεις για να κάνετε την αλλαγή πριν την άνοιξη-7
©Instagram/Nicola Coughlan

Διαβάστε επίσης | Το φόρεμα για επίπεδη κοιλιά είναι η μεγάλη τάση της άνοιξης

MHT