6-κουρέματα-για-να-κάνετε-upgrade-στο-στυλ-σας-270997
©Dave Stanwell/Instagram

Τις καλοκαιρινές μέρες νιώθουμε την ανάγκη να περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας στη φύση, κάτω από τον ήλιο, οπότε και τα μαλλιά μας ακολουθούν τον κανόνα του less is more και απαιτούν ελάχιστο styling. Τα fresh κουρέματα του καλοκαιριού δείχνουν φυσικά και ανεπιτήδευτα, αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο στην παραλία και προσαρμόζονται στους χαλαρούς ρυθμούς μας.

Τα catwalks, οι πιο λαμπερές celebrities και το Instagram, ανέδειξαν αυτά τα κουρέματα του καλοκαιριού που θα αναζητήσουμε περισσότερο τους επόμενους μήνες.

Τα μακριά μαλλιά

Δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε τα μακριά μαλλιά σας το καλοκαίρι, ειδικά επειδή δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλά bohemian χτενίσματα. Αφήστε τα απλά να στεγνώσουν φυσικά ή ψεκάστε τα με ένα salt water spray για να διαμορφώσετε αυτό το effortless εφέ.

View this post on Instagram

A post shared by HELL 𓆙 (@hellensaigi)

To curve cut

Ένα κούρεμα εμπνευσμένο από το Rachel Cut της Jennifer Aniston στη σειρά Friends, προσαρμοσμένο όμως στο τώρα. Το curve cut με τις ντεγκραντέ άκρες και τον όγκο στη ρίζα, πλαισιώνει το πρόσωπο και δημιουργεί γωνίες, γι’ αυτό και θεωρείται ιδιαίτερα κολακευτικό.

6 κουρέματα για να κάνετε upgrade στο στυλ σας πριν το καλοκαίρι-1
©Cindy Kimberly/Instagram

Το wavy bob

Μπορούμε να δημιουργήσουμε χαλαρές μπούκλες ακόμα και σε ένα κοντό καρέ κούρεμα, που φτάνει πάνω από το ύψος του λαιμού. Αυτό το καλοκαίρι επιλέξτε για το κούρεμά σας ασυμμετρίες, παίξτε με το μήκος και μην προσπαθείτε να πετύχετε την τελειότητα.

6 κουρέματα για να κάνετε upgrade στο στυλ σας πριν το καλοκαίρι-2
©HaileyBieber/Instagram

Οι φυσικές μπούκλες

Αφήστε τις μπούκλες σας να εκφραστούν και να αναδείξουν την πιο wild πλευρά τους. Αυτό θα το πετύχετε και με ένα layered cut που δίνει όγκο στις ρίζες. Κόψτε ακόμα και αφέλειες σε curly μαλλιά και αφήστε τα χωρίς styling.

6 κουρέματα για να κάνετε upgrade στο στυλ σας πριν το καλοκαίρι-3
©Mica Argañaraz/Instagram

Pixie με φράντζα

Οι ασυμμετρίες δεν έχουν μήκος και μπορούν να δημιουργήσουν όγκο και κίνηση ακόμα και σε κοντά μαλλιά, όπως σε ένα pixie cut.

6 κουρέματα για να κάνετε upgrade στο στυλ σας πριν το καλοκαίρι-4
©Fendi

To cub cut

Η πιο ανάλαφρη εκδοχή του wolf cut, με έντονα layers και grunge αισθητική από τα 90s, χωρίς όμως το bold style του mullet. Χαρακτηριστική περίπτωση cub cut, είναι το κούρεμα της Jenna Ortega.

6 κουρέματα για να κάνετε upgrade στο στυλ σας πριν το καλοκαίρι-5
©Dave Stanwell/Instagram

Διαβάστε επίσης | Κιμονό: Απαραίτητο για το ανοιξιάτικο layering

MHT