άγχος-η-kendall-jenner-μοιράζεται-τα-δικά-της-tips-229108
©kendalljenner

Μπορεί το lifestyle και η οικονομική της κατάσταση να κάνουν πολλούς να πιστεύουν πως η Kendall Jenner δεν θα μπορούσε να έχει άγχος, αλλά στην πραγματικά η ίδια έχει αποκαλύψει αρκετές φορές πως μάχεται καθημερινά με το στρες και την ψυχική υγεία. Η υπέρ-εκθεση της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής, καθώς και η αδιάλειπτη κριτική που λαμβάνει στα social media είναι δύο από τους σημαντικότερους στρεσογόνους παράγοντες στη ζωή της, για αυτό και η εύρεση tips που θα την βοηθήσουν να χαλαρώσει είναι απαραίτητη.

Ποστάροντας ένα μικρό βίντεο και μερικές φωτογραφίες στο προφίλ του, το επιτυχημένο μοντέλο μοιράστηκε με τους θαυμαστές του 5 απλές και πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπιση του άγχους. Ανάμεσά τους βρήκαμε τις βόλτες στη φύση, τον διαλογισμό αλλά και το παιχνίδι με τα κατοικίδια, όλες δραστηριότητες που βοηθούν να επανέλθουμε στη βάση μας και να αποβάλουμε την τοξικότητα. Η Jenner κλείνει τη δημοσίευσή της με την πεποίθηση πως «έρχονται καλύτερα πράγματα» και μας δίνει την ώθηση να στρέψουμε και πάλι το βάρος σε εμάς.

Τα 5 tips που ακολουθεί η ίδια

Βόλτα στη φύση

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να χαλαρώσετε σε βάθος από μια βόλτα στη φύση. Μόλις έρθετε σε επαφή με το περιβάλλον γύρω σας, τη μυρωδιά αλλά και τα φυσικά στοιχεία, θα νιώσετε απευθείας το σώμα σας να ηρεμεί, νιώθοντας ταυτόχρονα και πιο εναρμονισμένο στον χώρο που βρίσκεται.

Επαφή με τα ζώα

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Η καθημερινή επαφή με τα ζώα μπορεί να αλλάξει σημαντικά τη ζωή μας. Γεμάτα ανιδιοτελή αγάπη, καλή ενέργεια και όρεξη, τα ζώα μας γεμίζουν θετικότητα και ενισχύουν την έκκριση της ορμόνης της αγάπης στον οργανισμό. Με αυτό τον τρόπο αισθανόμαστε πιο χαρούμενοι και πλήρεις.

Διαλογισμός με singing bowls

Άγχος: Η Kendall Jenner μοιράζεται τα δικά της tips-1
©@kendalljenner

Τα singing bowls είναι μια ιδιαίτερη τεχνική διαλογισμού που έχει ξαναπροτείνει η Kendall Jenner. Ουσιαστικά, πρόκειται για sound therapy, διαλογισμό δηλαδή με ήχους που προέρχονταια από ειδικά θιβετιανά σκεύη. Το σώμα, όπως και το μυαλό, ηρεμούν πραγματικά μέσα από τη μελωδία, απομακρύνοντας το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις.

Journaling

Άγχος: Η Kendall Jenner μοιράζεται τα δικά της tips-2
©kendalljenner

Ένας βασικός κανόνας ευτυχίας είναι να είμαστε παρόντες – σε κάθε στιγμή, καλή ή κακή. Το journaling, η καθημερινή καταγραφή σκέψεων που προκύπτουν αυθόρμητα, είναι ένας τρόπος να το πετύχουμε, αφού ενισχύει την αντικειμενική σκέψη και τη διαύγεια.

Οργάνωση

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Οργανώστε την καθημερινότητά σας – κρατήστε αντζέντα για τις υποχρεώσεις, βγάλτε πρόγραμμα και δημιουργήστε μια to do list. Βάζοντας τάξη θα δείτε το αγχος να υποχωρεί και τις δουλειές να φεύγουν από τη μέση χωρίς πανικό.

Διαβάστε επίσης | Face oils: 6 best of έλαια που θα αφήσουν το δέρμα απόλυτα ενυδατωμένο και λαμπερό

MHT