αυτό-το-χρώμα-στα-νύχια-είναι-το-πιο-ελκ-251917
©Nailsbyalsn/Instagram

Υπάρχει κάτι πιο glamorous και θηλυκό από το κόκκινο μανικιούρ; Το κόκκινο χρώμα έχει την δύναμη να αιχμαλωτίζει όλα τα βλέμματα και να χαρίζει αυτοπεποίθηση, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες. Μπορεί το κόκκινο μανικιούρ να θεωρείται κλασικό, αυτή τη στιγμή όμως είναι και η απόλυτη τάση, όπως υποστηρίζει η red nails theory που είναι TikTok trend, οπότε έχετε έναν ακόμα λόγο να το τολμήσετε, ειδικά τώρα που πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, οι beauty addicts αυτή τη στιγμή επιλέγουν κόκκινο χρώμα στα νύχια με το #rednailstheory να συγκεντρώνει ήδη 100 εκατομμύρια views και τις γυναίκες σε όλο τον πλανήτη να ακολουθούν το παράδειγμά τους και να υποκύπτουν στο πιο διαχρονικό κόκκινο μανικιούρ.

Γιατί να τολμήσετε το κόκκινο;

Φυσικά το κόκκινο χρώμα δεν συγκεντρώνει τυχαία αυτές τις ιδιότητες. Είναι μια απόχρωση με έντονη ενέργεια καθώς έχει το χρώμα του αίματος που κάνει την καρδιά να χτυπά. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει το πάθος και τον έρωτα, είναι ένα χρώμα ζωντανό που τραβά το βλέμματα γι’ αυτό και οι dating experts συμβουλεύουν να επιλέγουμε κόκκινο χρώμα στο πρώτο ραντεβού.

Το κόκκινο μανικιούρ είναι πάντα beauty statement. Το έχουν υιοθετήσει από τις πιο λαμπερές hollywood star μέχρι τις πολιτικούς που θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα μέσα από την εμφάνισή τους.

Αυτό το χρώμα στα νύχια είναι το πιο ελκυστικό-1
©Biosculpturegelgb/Instagram

Φυσικά υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τόνοι του κόκκινου που μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με το πόσο έντονο θέλετε να είναι το αποτέλεσμα και ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας. Το cherry red και οι ψυχροί τόνοι ταιριάζουν ιδιαίτερα σε λευκές επιδερμίδες, ενώ το φωτεινό κόκκινο με πορτοκαλί υποτόνους είναι ιδανικό και για πιο σταρένιο δέρμα.

Αυτό το χρώμα στα νύχια είναι το πιο ελκυστικό-2
©Overglowedit/Instagram

Το κόκκινο χρώμα αναδεικνύεται καλύτερα όταν είναι glossy, γι’ αυτό χρειάζεται σίγουρα πέρασμα με ένα top coat.

Αντλήστε έμπνευση από το beauty trend of the moment και δοκιμάστε την αναμφισβήτητη γοητεία του κόκκινου μανικιούρ.

Αυτό το χρώμα στα νύχια είναι το πιο ελκυστικό-3
©Gel.bymegan/Instagram

Διαβάστε επίσης | Τα 6 must try χρώματα του χειμώνα για τώρα και για πάντα