λεμφικό-μασάζ-πώς-να-κάνετε-το-σώμα-σας-148306
©assai.gr

Μετά από δύο εγκυμοσύνες και μερικά κιλά παραπάνω, το σώμα μου έχει αλλάξει. Δεν θα έλεγα πως του συμπεριφέρομαι σωστά από άποψη διατροφική και σίγουρα δεν προλαβαίνω να κάνω τακτικά το πρόγραμμα εκγύμνασης που ταιριάζει στις ανάγκες μου. Πάντα όμως λέω ναι σε ένα θεραπευτικό μασάζ. Πόσο μάλλον στο assai seaside στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης, στα εγκαίνια του οποίου βρέθηκα πρόσφατα.

Λεμφικό Μασάζ: Πώς να κάνετε το σώμα σας να λειτουργήσει καλύτερα-1
©assai.gr

Εκεί είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τις ιδιοκτήτριες, Ειρήνη Θαλασσινού και Γεωργία Κικεντζή, για τη σημασία της ενεργοποίησης της λέμφου με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι γυναίκες το καλοκαίρι – κατακράτηση υγρών, πρήξιμο. Εννοείται ότι με κέρδισε αμέσως η θετική ενέργεια της Ειρήνης και της Γεωργίας, αλλά και η αγάπη που έχουν για τις γυναίκες, κάτι που δεν συναντάς εύκολα.

Λεμφικό Μασάζ: Πώς να κάνετε το σώμα σας να λειτουργήσει καλύτερα-2
©assai.gr

Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω ένα εξειδικευμένο πρωτόκολλο λεμφικού μασάζ, το οποίο αποδείχθηκε παραπάνω από ευεργετικό, αφού με βοήθησε να χαλαρώσω και να απολαύσω την customized θεραπεία που κύριο στόχο έχει την αποτοξίνωση του οργανισμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι απαλές αλλά στοχευμένες κινήσεις σε πρόσωπο και σώμα με προϊόντα KOS Paris Greece αποβάλλουν τις τοξίνες, ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία τοπικά με αποτέλεσμα να μειώνονται τα πρηξίματα και η κυτταρίτιδα και ενισχύουν τον μεταβολισμό.

Λεμφικό Μασάζ: Πώς να κάνετε το σώμα σας να λειτουργήσει καλύτερα-3
©assai.gr

Η θεραπεία διαρκεί από 30-60 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά – εγώ είδα τη ζυγαριά μου ενάμισι κιλό κάτω το επόμενο πρωί. Στην τρίτη επίσκεψη ένιωσα πόσο καλό κάνει στον οργανισμό και στην ψυχή μου. Αυτό που αντιλήφθηκα βέβαια είναι πως η τακτική επανάληψη του πρωτοκόλλου στην εβδομαδιαία/μηνιαία ρουτίνα θα σας κάνει να δείτε πραγματική διαφορά.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο Αssai.gr.

Διαβάστε επίσης | Summer Ponytail: Ο δεκάλογος της τέλειας αλογοουράς

MHT