εμπιστευτείτε-την-jennifer-aniston-για-το-νέο-καρέ-κ-318965
©Getty Images

Είτε πρόκειται για το iconic Rachel haircut που έχει αφήσει ιστορία, είτε για το ανάλαφρο φιλάρισμα που κάνει κατά καιρούς στα μακριά μαλλιά της, το σίγουρο είναι πως η Jennifer Aniston έχει πάντα υπέροχα μαλλιά, ενώ ο hairstylist Chris McMillan δεν σταματά να μας δίνει έμπνευση για τα κουρέματά μας.

Η Jennifer Aniston σε εμφάνισή της για την προώθηση του The Morning Show, απέδειξε πως παραμένει μια ανεξάντλητη πηγή ιδέων όσον αφορά τα μαλλιά της. Η σταρ εμφανίστηκε με ένα φλοράλ φόρεμα σε κόκκινες αποχρώσεις και ένα πιο κοντό καρέ κούρεμα που φτάνει πάνω από τους ώμους και πλαισιώνει το πρόσωπό της. Ακολουθώντας την τάση της σεζόν, η Jennifer Aniston τόλμησε ένα bob haircut με φυσική κίνηση που γυρίζει ελαφρώς προς τα μέσα, ένα στυλ fun και flirty που ανανεώνει το look και ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο.

Η Jennifer Aniston διατηρεί πάντα αυτό το ελαφρώς undone στυλ που την καθιστά ακαταμάχητη, με την sun-kissed επιδερμίδα, το ανάλαφρο καφέ μολύβι στα μάτια και την honey blonde απόχρωση στα μαλλιά της, ένα beauty look που αποτελεί την υπογραφή της. Το ανεπιτήδευτο καρέ κούρεμά της έρχεται να ολοκληρώσει το στυλ της. Άλλωστε τα μαλλιά της Jennifer Aniston, είτε πιο κοντά, είτε πιο μακριά, είναι πάντα fresh.

Εμπιστευτείτε την Jennifer Aniston για το νέο καρέ κούρεμά σας-1
©Getty Images

Όσο για το φλοράλ φόρεμά της, είναι από την συλλογή του brand Reformation.

Διαβάστε επίσης | Αυτό το boho φόρεμα θα είναι η star τάση του καλοκαιριού

MHT