φυσικό-look-τα-χρώματα-μαλλιών-τα-κουρέμα-274958
©LilyJamesOfficial/Instagram

Τα hair trends για το καλοκαίρι 2023

Η ανάλαφρη διάθεση του καλοκαιριού εκφράζεται πάντα μέσα από το στυλ και τα μαλλιά μας. Οι έντονοι πειραματισμοί δίνουν τη θέση τους σε φυσικά χρώματα, εύκολα κουρέματα και χτενίσματα που δεν απαιτούν καν χρόνο για styling, έχοντας αυτό το ανεπιτήδευτο vibe που ταιριάζει στο καλοκαίρι. Τώρα είναι η κατάλλη στιγμή να υποκύψετε σε ένα bob cut ή να επιλέξετε το πιο natural ξανθό χρώμα που δεν χρειάζεται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Συγκεντρώσαμε τα μεγαλύτερα hair trends για να υιοθετήσετε το φυσικό στυλ αυτό το καλοκαίρι, μέσα από τον πιο ενημερωμένο οδηγό.

Natural κυματισμοί

Για ένα effortless look, αποφύγετε τις έντονες μπούκλες και προτιμήστε ένα στυλ που θα θυμίζει το εφέ της παραλίας. Για να πετύχετε τα beach waves, δοκιμάστε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα χαλαρό bun και τυλίξτε τα ή διαφορετικά δημιουργήστε πολύ ανάλαφρες μπούκλες με το ψαλίδι.

Φυσικό look: Τα χρώματα μαλλιών, τα κουρέματα και τα χτενίσματα για να το πετύχετε-1
©RosieHW/Instagram

Το ίσιο καρέ κούρεμα

Το πιο easy to style κούρεμα για το καλοκαίρι 2023, είναι ένα ίσιο καρέ, που στεγνώνει αμέσως και δημιουργεί φυσική κίνηση στα μαλλιά. Αποφύγετε τα πολλά layers και τις ασυμμετρίες για να διατηρήσετε τον όγκο στα μαλλιά σας.

Φυσικό look: Τα χρώματα μαλλιών, τα κουρέματα και τα χτενίσματα για να το πετύχετε-2
©AimeeSong/Instagram

Το linen blonde

Το ξανθό χρώμα που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και θεωρείται σούπερ τάση αυτό το καλοκαίρι, είναι το linen blonde, με μπεζ βάση και εμπνευσμένο από τις neutral αποχρώσεις των λινών υφασμάτων. To linen blonde δείχνει luxurious αλλά και φυσικό, καθώς μιμείται το εφέ του ήλιου στα μαλλιά, ισορροπώντας ανάμεσα στο ζεστό και το ψυχρό.

Φυσικό look: Τα χρώματα μαλλιών, τα κουρέματα και τα χτενίσματα για να το πετύχετε-3
©SofiaRichieGrainge/Instagram

To butterfly cut

Για να πετύχετε φυσικό όγκο χωρίς να χρησιμοποιήσετε πολλά εργαλεία styling, μπορείτε να υποκύψετε στο butterfly cut, με τα έντονα layers που ξεκινούν από το ύψος των αυτιών και καταλήγουν μέχρι τις άκρες.

Φυσικό look: Τα χρώματα μαλλιών, τα κουρέματα και τα χτενίσματα για να το πετύχετε-4
©Matilda Djerf/Instagram

Το messy bun

To Pam look είναι το χτένισμα της Pamela Anderson από τα 90s, που φέτος αποτελεί μεγάλη τάση και χρειάζεται ελάχιστες κινήσεις για να το πετύχετε. Αρκεί να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα messy bun αφήνοντας μερικές τούφες ελεύθερες στα πλαϊνά του προσώπου.

Διαβάστε επίσης | Yπερκατανάλωση τροφής: 5 εύκολα tricks για να την περιορίσετε