για-τη-sarah-jessica-parker-οι-γκρίζες-τρίχες-δεν-είναι-183239
©shutterstock

«Ξανά μαζί», διαβάζουμε στο caption κάτω από την πρόσφατη φωτογραφία που μοιράστηκε η Sarah Jessica Parker με τους θαυμαστές της, και η χαρά μας που τα κορίτσια του Sex and the City συναντιούνται πάλι (εκτός από τη Σαμάνθα) δεν περιγράφεται. Ανάμεσα στις συναδέλφους της, Cynthia Nixon και Kristin Davis, η Parker χαμογελάει διάπλατα, δηλώνοντας ενθουσιασμένη που ξεκίνησε η ανάγνωση των πρώτων επεισοδίων για τον νέο κύκλο της σειράς, And Just Like That.

Όπως καταλαβαίνετε, και για εμάς τα ερωτήματα είναι πολλά – τι θα φοράνε, είναι ακόμη η Carrie με τον Big, ο κορωνοϊός επηρέασε τις ζωές τους, η φιλία τους είναι το ίδιο ισχυρή με 20 χρόνια πριν; Ας ελπίσουμε ο νέος κύκλος να μας τα απαντήσει όλα, αλλά μέχρι τότε εμείς ενθουσιαζόμαστε ήδη με το γεγονός πως 2 από τις 3 ηρωίδες, η Nixon και η Parker, έχουν υιοθετήσει το natural look για τα μαλλιά τους.

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Από τη μια η Nixon, με το κοντό αγορέ κούρεμά της, έχει επιλέξει μια ελαφριά silver απόχρωση που εναρμονίζεται πλήρως με τις λευκές τις τρίχες, ενώ από την άλλη, η τηλεοπτική Carrie, αφήνει φανερά τις γκρίζες τρίχες να ξεχωρίζουν από τα ξανθά μαλλιά της, δείχνοντας πιο δυναμική και γοητευτική από ποτέ, διανύοντας την πέμπτη δεκαετία της ζωής της.

Η κίνηση να αφήσει μια γυναίκα τις λευκές τις τρίχες άβαφες αποτελούσε χρόνια ταμπού και επιτέλους είναι κάτι που βλέπουμε να τα καταρρίπτεται, ακόμη και από τις πιο δημοφιλείς και πολυσυζητημένες γυναίκες στον χώρο του παγκόσμιου θεάματος. Η ομορφιά πηγάζει από μέρα, φορέστε το χαμόγελό σας, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και αφήστε τη φυσικότητά σας να ξεχωρίσει.

Διαβάστε επίσης | Wispy Bangs: Οι αφέλειες που ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα

MHT