5-νέα-αρώματα-που-μυρίζουν-άνοιξη-173875
©Unsplash

Ντελικάτα και αισθησιακά, τα αρώματα της νέας σεζόν εκφράζουν απόλυτα τη δυναμική και απελευθερωμένη από συμβιβασμούς σύγχρονη γυναίκα. Η νέα πρόταση του κλασικού γαλλικού οίκου, Le Lion de Chanel, είναι εμπνευσμένη από την αγάπη της δημιουργού του, Gabrielle Chanel, για το λιοντάρι, η δύναμη του οποίου τη μάγευε και της έδινε θάρρος να αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες. Η σύνθεση βασίζεται σε έναν συνδυασμό από λεμόνι, περγαμόντο, κεχριμπάρι, λάβδανο και βανίλια Μαδαγασκάρης (αποκλειστικά στο Attica City Link).

5 νέα αρώματα που μυρίζουν άνοιξη-1
©Chanel

Le Lion de Chanel EDP, Les Exclusifs de Chanel.

Ο βρετανικός οίκος Jo Malone London μας εκπλήσσει για άλλη μία φορά με το λουλουδάτο Scarlet Poppy, που προστίθεται στη συλλογή του Cologne Intense. Οι νότες ίριδας, κριθαριού και tonka bean δημιουργούν μια πλούσια ατμόσφαιρα, ενώ η κόκκινη συσκευασία του αποτίνει φόρο τιμής στις παπαρούνες των ασιατικών στεπών που ενέπνευσαν τη δημιουργία του.

5 νέα αρώματα που μυρίζουν άνοιξη-2
©Jo Malone London

Scarlet Poppy Cologne Intense, Jo Malone London.

Κάθε παραλλαγή του Si του Giorgio Armani είναι καλοδεχούμενη από τις φανατικές φίλες του κλασικού αρώματος. Φέτος, το Si Eau de Parfum Intense αποκτά πιο έντονο και σοφιστικέ χαρακτήρα, διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερα θηλυκό προφίλ.

5 νέα αρώματα που μυρίζουν άνοιξη-3
©Giorgio Armani

Si Eau De Parfum Intense, Giorgio Armani.

Με τη σειρά του, το νέο I want Choo, Jimmy Choo, καλλιεργεί μια αίσθηση μυστηρίου με τον ανατολίτικο-φλοράλ χυμό του, ενώ το διαχρονικό Miss Dior Rose N ’Roses του Dior, σε μορφή roller pearl, ξεδιπλώνει ένα λεπτεπίλεπτο λουλουδάτο μπουκέτο που συναρπάζει.

5 νέα αρώματα που μυρίζουν άνοιξη-4
©Jimmy Choo

I want Choo, Jimmy Choo.

5 νέα αρώματα που μυρίζουν άνοιξη-5
©Dior

Miss Dior Rose n’ Roses, Dior.

Διαβάστε επίσης | Tech Neck: Η εξειδικευμένη φροντίδα για την περιοχή του λαιμού

MHT