η-loreal-paris-λανσάρει-φίλτρα-μακιγιάζ-για-το-ε-156221
©@lorealparis | @thelumagrothe

Η καραντίνα σημαίνει περιορισμός στο σπίτι, τηλεργασία και zoom meetings για τους περισσότερους από εμάς. Δεν είναι όμως πάντα εύκολο να βρίσκουμε την όρεξη να ετοιμαζόμαστε κάθε πρωί σαν να πηγαίνουμε κανονικά στο γραφείο έχοντας αυτό το νέο digital lifestyle.

Και είναι επίσης γεγονός, πως για κάποιους σαν εμένα η καραντίνα αποτελεί μια ευκαιρία να αφήσουμε το δέρμα μας να αναπνεύσει αγνοώντας το μακιγιάζ – για λίγο μόνο. Αν νιώθετε κι εσείς έτσι, τότε πρέπει να μάθετε πως η L’Oréal Paris κυκλοφορεί τα δικά της φίλτρα μακιγιάζ σε διάφορες πλατφόρμες όπως τα Zoom, Teams, Hangouts αλλά και σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Instagram και το Snapchat.

Αυτή η καινοτομία ονομάζεται Signature Faces και συνδυάζει πολλά διαφορετικά looks (σκιές ματιών, eyeliner, ψεύτικες βλεφαρίδες…) που οραματίστηκε η Val Garland, η Βρετανίδα makeup artist και ανέπτυξε με το Virtue, το δημιουργικό πρακτορείο Vice. Η ευκαιρία για να πειραματιστείτε με διαφορετικά looks που αλλάζουν κάθε μέρα και κάνουν τις συναντήσεις πιο δημιουργικές είναι εδώ!

Δείτε τα φίλτρα Signature Faces της L’Oréal Paris εδώ:

Διαβάστε επίσης | Ομορφιά: Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα σετ για φέτος

MHT