καρε-με-αφέλειες-το-κούρεμα-της-sienna-miller-είν-199137
©Getty Images

Η τελευταία εμφάνιση της Sienna Miller ήταν μια έκπληξη αφού είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε το νέο της κούρεμα που ακολουθεί τα πιο δυνατά hair trends. H Sienna Miller υιοθέτησε ένα πολύ φρέσκο και ανεπιτήδευτο καρέ που ταιριάζει απόλυτα στο effortless στυλ της. Όπως είναι λογικό το καρέ κούρεμα της celebrity, δεν είναι αυστηρό, αλλά διατηρεί το μποέμ χαρακτήρα της ηθοποιού. Έχει όμως και ένα ακόμα χαρακτηριστικό, αυτό το wavy καρέ με τις χαλαρές αφέλειες, δίνει όγκο ακόμα και στη λεπτή τρίχα γι’ αυτό και είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε φυσική κίνηση στα μαλλιά σας.

Η hairstylist της Sienna Miller, María Baras, εξηγεί πώς θα πετύχετε αυτό το ανεπιτήδευτο lob haircut, που δεν απαιτεί καν styling και χρόνο από την πλευρά σας.

Αρχικά για να πετύχετε τον έξτρα όγκο θα πρέπει να ακολουθήσετε το στυλ της Sienna Miller, αφήνοντας ίσια τα μαλλιά στην περιοχή γύρω από τις ρίζες και δημιουργώντας κυματισμούς από τη μέση του κεφαλιού και κάτω. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε εργαλεία θερμότητας, αρκεί να ανακατέψετε λίγο τα μαλλιά σας. Οι λεπτές ανταύγειες επίσης δίνουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά, όπως και οι σκουρόχρωμες ρίζες που τα κάνουν να δείχνουν πιο πυκνά. Το μήκος που επέλεξε η Sienna Miller φτάνει πάνω από τους ώμους, οπότε είναι ιδανικό για όσες δυσκολεύονται να τολμήσουν ένα κοντό καρέ. Επίσης ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο, ακόμα και σε πρόσωπα με λεπτά χαρακτηριστικά. Last but not least, ο λόγος που αξίζει σίγουρα να υιοθετήσετε αυτό το καρέ κούρεμα, είναι πως πρόκειται για το πιο easy to style haircut που αγαπά τα φυσικά μαλλιά και την texture υφή της. Μετά το λούσιμο απλά αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και με το σεσουάρ στεγνώνετε μόνο τις ρίζες ανακατεύοντας λίγο με τα δάχτυλα, για να μην δείχνουν εντελώς φλατ.

Μέσα σε λίγα λεπτά έχετε το red carpet ready κούρεμα της Sienna Miller.

Καρε με αφέλειες: Το κούρεμα της Sienna Miller είναι το πιο hot-1
©Getty Images

Διαβάστε επίσης | 10 scrubs προσώπου για πρόσωπο που λάμπει

MHT