μακριές-αφέλειες-πώς-θα-διάλεξετε-αυτ-198524
©Getty Images

Όπως φαντάζεστε, υπάρχουν πολλά διαφορετικά στιλ και είδη μακριών αφελειών, τα οποία φυσικά προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε hairstyle. Το σχήμα του προσώπου παίζει το σημαντικότερο ρόλο στην επιλογή του κουρέματος που θα κάνετε, ενώ εξίσου καθοριστικής σημασίας είναι και ο χρόνος που είστε διατεθειμένη να ξοδεύετε για το περιποιηθείτε, αλλά και ο τύπος των μαλλιών σας. Συνεπώς, είναι λογικό να μην ταιριάζουν όλα τα στιλ αφέλειας σε όλες τις γυναίκες, για αυτό και είναι καλό να σκεφτείτε αναλυτικά ποιο σας ταιριάζει περισσότερο, πριν κάνετε το μεγάλο βήμα και αλλάξετε hairstyle.

Οι μακριές και ανοιχτές αφέλειες είναι το είδος που χρειάζεται τη λιγότερη περιποίηση όσον αφορά τη συντήρηση του κουρέματος, ενώ η αλήθεια είναι πως αναδεικνύουν περισσότερα πρόσωπα από ότι οι πολύ κοντές ή πυκνές. Ποιες όμως χ θα σας κολάκευαν περισσότερο; Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικά από τα πιο ωραία haircuts με long bangs που είδαμε στο street style και να τα κρατήσετε ως έμπνευση για την επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο:

Μακριές αφέλειες: Πώς θα διάλεξετε αυτές που σας ταιριάζουν περισσότερο-1
©Acielle/ StyleDuMonde

Το πιο κλασικό στιλ αφελειών είναι αυτό που είναι ανοιχτό στο κέντρο και κομμένο αυστηρά ίσια κατά πλάτος του μετώπου. Είναι νεανικό, φρέσκο και all time classic, ενώ δεν χρειάζεται να έχετε κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να σας αναδείξει.

Μακριές αφέλειες: Πώς θα διάλεξετε αυτές που σας ταιριάζουν περισσότερο-2
©Getty Images

O πιο εύκολος τρόπος να γλυκάνετε το πρόσωπό σας ανανεώνοντας την εμφάνισή σας, είναι οι λεγόμενες curtain bags. Είναι πλούσιες, χαριτωμένες και κοιτούν προς τα έξω, δημιουργώντας ένα πολύ χαριτωμένο περίγραμμα στο πάνω μέρος του προσώπου. Δεν χρειάζονται πολλή περιποίηση και ταιριάζουν τόσο σε τετράγωνα, όσο και στρογγυλά πρόσωπα.

Μακριές αφέλειες: Πώς θα διάλεξετε αυτές που σας ταιριάζουν περισσότερο-3
©Acielle/ StyleDuMonde

Για τα πρόσωπα με μικρό μέτωπο που οι αφέλειες τείνουν να καλύψουν τελείως, μια πολύ ωραία πρόταση είναι οι ντεγκραντέ, πολύ ανοιχτές αφέλειες που μοιάζουν με φράντζα. Είναι πολύ εύκολες στη συντήρηση και θα αναβαθμίσουν το look σας χωρίς να σας βγάλουν έξω από τα νερά σας.

Μακριές αφέλειες: Πώς θα διάλεξετε αυτές που σας ταιριάζουν περισσότερο-4
©Acielle/ StyleDuMonde

Gringe ή αλλιώς οι αφέλειες που φτάνουν μέχρι τα ζυγωματικά. Με 90s αέρα, πολύ χαλαρή διάθεση και καθολική έγκριση από τους ειδικούς, που λένε πως είναι οι πιο wanted αφέλειες της σεζόν, οι μακριές αυτές αφέλειες είναι ιδανικές για τις γυναίκες με λεπτά και ίσια μακριά μαλλιά. Θα στέκονται πολύ εύκολα, δίνοντας κίνηση και στο υπόλοιπο hairstyle.

Διαβάστε επίσης | Χτενίσματα και κουρέματα: Όλες οι viral τάσεις του χειμώνα