καστανά-μαλλιά-οι-αποχρώσεις-που-είνα-289890
©Acielle/Style du Monde

Τα καστανά μαλλιά θεωρούνται ευέλικτα, καθώς έχουν μια πλούσια παλέτα με πολλές διαβαθμίσεις, γι’ αυτό και ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις γυναίκες. Από το ψυχρό βαθύ καστανό της Dua Lipa, μέχρι το πιο φωτεινό και ζεστό της Kendall Jenner ή το καραμελέ της Jennifer Lopez, το καστανό χρώμα μπορεί να έχει ένα twist ώστε να αποφύγετε το φλατ αποτέλεσμα και να πετύχετε ένα κολακευτικό αποτέλεσμα. Το φθινόπωρο του 2023 οι color experts μας προτείνουν πολλές διαφορετικές εκδοχές του καστανού, για να βρείτε έμπνευση πριν το επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σας.

Ανακαλύψτε τις τοπ τάσεις για να υποκύψετε στο τέλειο καστανό χρώμα αυτή τη σεζόν.

Καστανά μαλλιά: Οι αποχρώσεις που είναι τάση τώρα-1
©Getty Images

Το jet brunette

Ένα πλούσιο βαθύ καστανό χρώμα που μοιάζει σχεδόν μαύρο. Είναι πιο σκούρο στη ρίζα και ανοίγει ελάχιστα προς τα κάτω, διατηρώντας το ψυχρό του τελείωμα, όπως βλέπουμε χαρακτηριστικά και στην Salma Hayek.

Καστανά μαλλιά: Οι αποχρώσεις που είναι τάση τώρα-2
©Getty Images

Το espresso brunette

Ο colourist Kadi Lee δημιούργησε μια πλούσια espresso απόχρωση για την Meghan Markle, που έχει βάθος και χαρίζει κίνηση στα μαλλιά. Στο τέλος εφάρμοσε ένα gloss για έξτρα λάμψη.

Καστανά μαλλιά: Οι αποχρώσεις που είναι τάση τώρα-3
©dimitrishair/Instagram

Τα hand-painted μαλλιά

Μια τεχνική που φωτίζει τα μαλλιά και δίνει ένα ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα. Τα μαλλιά βάφονται χωρίς πινέλο, με τα χέρια, και έτσι ο κομμωτής μπορεί να δημιουργήσει ένα διαφορετικό στυλ κάθε φορά με το χρώμα να δείχνει μοναδικό. O hairstylist πάνω στην σκούρα καστανή βάση της Amal Clooney πρόσθεσε με την hand-painted τεχνική ένα πιο ανοιχτό καστανό χρώμα, δημιουργώντας ένα φωτεινό mix.

Το ζεστό καραμελέ

Σύμφωνα με τα Google trends, οι αναζητήσεις γύρω από τα warm caramel hair έχουν αυξηθεί κατά 200% τον τελευταίο μήνα. Υπάρχει λοιπόν μια ξεκάθαρη στροφή προς τις πιο ζεστές καστανές αποχρώσεις που μοιάζουν natural, σαν να άνοιξαν από τον ήλιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Jennifer Lopez.

Διαβάστε επίσης | Τα 3 κουρέματα που κάνουν τώρα τα supermodels

MHT