κορδέλα-στα-μαλλιά-επιστρέφει-από-τα-90s-257328
©Getty Images

H Bella Hadid φόρεσε ήδη την τάση

Η αναβίωση των 90s και 00s, έφερε ξανά στο προσκήνιο τα πιο χαρακτηριστικά hair accessories εκείνης της εποχής, όπως τα headbands, τα scrunchies, τις bandanas. Από τις πρώτες που υπέκυψαν στην τάση ήταν φυσικά το τοπ μόντελ Bella Hadid, που μετέτρεψε την κορδέλα στην πιο cool λεπτομέρεια της εμφάνισής της.

Το headband είναι διαχρονικό και με ρομαντική διάθεση, ένα εύκολο και πολύ ευέλικτο αξεσουάρ που μπορεί να σας ακολουθεί παντού, από το γραφείο μέχρι το γυμναστήριο ή το party. Η κορδέλα στα μαλλιά είναι ελαστική και αρκετά φαρδιά για να καλύπτει το πάνω μέρος του κεφαλιού. Μπορεί να είναι μονόχρωμη και κλασική, αλλά και με patterns, πλεκτή ή με κόμπους.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Κορδέλα: Από τα catwalks στους celebrities

Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε τη 90s κορδέλα τόσο στις εμφανίσεις των Instagrammers όσο και στα τοπ μόντελ ή τους trend setters. Η Bella Hadid έχει φορέσει το headband με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, δημιουργώντας εμφανίσεις εμπνευσμένες από την Brigitte Bardot, αλλά και 00s looks με T-shirt και μια low-waist μακριά φούστα με ζώνη.

Ανάλογα με το στυλ που θέλετε να υιοθετήσετε, μπορείτε να προσθέσετε και μια διαφορετική κορδέλα. Για τις βραδινές σας εμφανίσεις επιλέξτε μια σατέν ή βελούδινη, ενώ για το γυμναστήριο προτιμήστε βαμβακερές. Το σίγουρο είναι πως τα headbands είναι ξανά τάση και έχετε κάθε λόγο να υποκύψετε.

Διαβάστε επίσης | Ολόισια μαλλιά, καρέ και αφέλειες: Τα 6 hair trends που θα κυριαρχήσουν το 2023

MHT