χρυσές-σφαίρες-2023-το-princess-leia-meets-hollywood-meets-wakanda-χτένισμα-τ-257093
©Getty Images

Στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, η Rihanna με την παρουσία της έκλεψε τις εντυπώσεις. Η εμφάνισή της εντυπωσίασε και μαζί με τον σύντροφό της A$AP Rocky, πήραν το βραβείο του πιο καλοντυμένου ζευγαριού της βραδιάς. Υποψήφια για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι για το σινγκλ του Black Panther, “Lift Me Up”, η τραγουδίστρια φόρεσε μια tailored μαύρη βελούδινη τουαλέτα Schiaparelli με ένα updo στα μαλλιά.

«Princess-Leia-meets-Hollywood-meets-Wakanda» είναι ο τρόπος με τον οποίο η RiRi περιέγραψε το look για τα μαλλιά της απόψε, σύμφωνα με τον επί χρόνια κομμωτή της Yusef Williams.

Χρυσές Σφαίρες 2023: Το Princess-Leia-Meets-Hollywood-Meets-Wakanda χτένισμα της Rihanna-1
©Getty Images

Το duo συνήθως βασίζεται στη διαίσθησή του όταν συνεργάζεται και χθες δεν έγινε κάτι διαφορετικό. Ενώ η dramatic σιλουέτα του φορέματος Schiaparelli χρησίμευσε ως σημείο εκκίνησης – ενέπνευσε τον Williams να σκιαγραφήσει αρχικά ένα πιο ψηλό στυλ – οι I-woke-up-like-this pigtails της, τελικά οδήγησαν στο τελικό look. «Όταν ήρθε σήμερα το πρωί για να ετοιμαστεί, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον, και μου είπε: «Ας δουλέψουμε μόνο με αυτό». Από εκεί, ο Williams έβαλε wires μέσα από τις πλεξούδες για να προσθέσει δομή στο «δυνατό sculptural» σχήμα πριν στρώσει twisted, μήκη πάνω από τις κοτσίδες.

«Στην αρχή έλεγε, «Εντάξει, δεν θέλω να μοιάζω στην Princess Leia», αλλά στο τέλος, είπαμε, «τι τρέχει με το να μοιάζει με την Princess  Leia, ήταν wild », αφηγείται γελώντας. Στη συνέχεια, για να προσθέσει «λίγο Χόλιγουντ» στο look, έβαλε μια single-pin curl που θυμίζει τα signature C-shaped hair της Josephine Baker.

Ενώ σχεδόν κάθε εμφάνιση που κάνουν μαζί η Rihanna και ο Williams είναι ένα moment, απολαμβάνει ένα νέο είδος stage απόψε στις Χρυσές Σφαίρες. «Αυτός είναι νέος δρόμος για εμάς, αλλά πρέπει να τολμήσουμε και να δημιουργήσουμε αυτές τις στιγμές που είναι trend-setting», λέει. «Αυτή είναι η μαγεία της, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι πειστικό πάντα, λέει «Ας κάνουμε και κάτι άλλο». Και όπως αποδείχτηκε, πραγματικά έκαναν το διαφορετικό με επιτυχία για ακόμα μια φορά.

Χρυσές Σφαίρες 2023: Το Princess-Leia-Meets-Hollywood-Meets-Wakanda χτένισμα της Rihanna-2
©Getty Images

Όσο για τον σύντροφό της A$AP Rocky; Φόρεσε ένα κοστούμι από μαλλί και σατέν του οίκου Bottega Veneta.

Διαβάστε επίσης | Ψηλές μαύρες μπότες: Θα τις φορέσετε non-stop

MHT