μακριά-ίσια-μαλλιά-5-τρόποι-να-τους-δώσ-211527
©Christina Fragkou

Τα μακριά ολόισια μαλλιά είναι η τάση που είδαμε στα SS22 catwalks των Versace και Chanel και αυτό το beauty trend που συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον τώρα. Πώς μπορούμε όμως να δώσουμε στυλ στα ίσια μαλλιά χωρίς να αλλοιώσουμε την φόρμα τους; Πολλές φορές τα ίσια μαλλιά ίσως δείχνουν φλατ και χωρίς κίνηση. Ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε όγκο και ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα που θα δείχνει νεανικό και θηλυκό. Οι celebrities μας αποδεικνύουν πως τα ολόισια μαλλιά μπορούν να είναι τόσο εντυπωσιακά, ώστε να κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και στο κόκκινο χαλί.

Η Vogue προτείνει τους πιο fresh τρόπους για να ανανεώσετε τα ίσια μαλλιά με το πιο ιδιαίτερο styling.

Μακριά ίσια μαλλιά: 5 τρόποι να τους δώσετε στυλ-1
©Getty Images

Μακριά μαλλιά με layers

Στο Fendace show των οίκων Fendi και Versace, τα μαλλιά ήταν εμπνευσμένα από τα 90s. H Emily Ratakowksi εμφανίστηκε στο catwalk με το πιο hot hairstyling της νέας σεζόν. Τα mermaid μαλλιά της είχαν διακριτικά layers σε όλο το μήκος τους από την μέση έως τις άκρες, μια λεπτομέρεια που δημιουργούσε έξτρα κίνηση.

Μακριά ίσια μαλλιά: 5 τρόποι να τους δώσετε στυλ-2
©Getty Images

Μακριά μαλλιά με λεπτές ανταύγειες

Η Angelina Jolie είναι μια από τις σταρ που έχουμε ταυτίσει με τα μακριά ίσια μαλλιά. Τα τελευταία χρόνια έχει δοκιμάσει να φωτίσει λίγο τα σκούρα καστανά μαλλιά της, για ένα πιο soft αποτέλεσμα. Μπορείτε να φωτίσετε τα ίσια μαλλιά είτε με balayage, είτε με τη νεά τεχνική hair frosting για ένα πιο ψυχρό αποτέλεσμα, έτσι θα διατηρήσετε ανέπαφο το χρώμα της βάσης και την ρίζα.

Μακριά ίσια μαλλιά: 5 τρόποι να τους δώσετε στυλ-3
©Christina Fragkou

Με χωρίστρα στη μέση

Στην SS22 συλλογή του οίκου Chanel, τα μοντέλα εμφανίστηκαν με λαμπερά ολόισια μαλλιά και χωρίστρα στη μέση. Το στυλ είναι τόσο fresh και νεανικό που σίγουρα θα το ακολουθήσουμε την άνοιξη.

Τα silky hair

H Kim Kardashian είναι διάσημη για τα πολύ μακριά ίσια μαλλιά της. Αυτό που τα κάνει να διαφέρουν είναι πως δείχνουν πάντα λαμπερά και μεταξένια. Αυτό οφείλεται και στο μαύρο χρώμα των μαλλιών και στα προϊόντα λείανσης που επιλέγει για να δείχνουν πάντα τόσο απαλά.

Μακριά ίσια μαλλιά: 5 τρόποι να τους δώσετε στυλ-4
©Getty Images

Μακριά μαλλιά με πλαϊνή χωρίστρα

Η πλαϊνή χωρίστρα επιστρέφει δυναμικά την άνοιξη 2022 και πλέον έχει την έγκριση και της Generation Z που μέχρι πρόσφατα την απέρριπτε. Τις μέρες που απλά θέλετε να δώσετε ένα λίγο διαφορετικό στυλ στα μαλλιά σας, απλά αλλάξτε την θέση της χωρίστρας.

Μακριά ίσια μαλλιά: 5 τρόποι να τους δώσετε στυλ-5
©Chanel

Με side bangs

H Penelope Cruz έκοψε πλαϊνες αφέλειες στα μακριά μαλλιά της δημιουργώντας όγκο και ένα πολύ νεανικό εφέ. Ακόμα και αν διστάζετε να κόψετε αφέλειες, οι side bangs είναι μια εύκολη επιλογή.

Διαβάστε επίσης | Εβδομάδα Μόδας Στοκχόλμης: 24 style lessons για less is more εμφανίσεις

MHT