οι-6-φθινοπωρινές-αποχρώσεις-στα-νύχια-190598
©Betina Goldstein/Instagram

“Το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου για nail art και χρώματα”, εξηγεί η nail artist Syreeta Aaron. “Μου αρέσει να κοιτάζω τη φύση για έμπνευση και τα χρώματα των φύλλων είναι το καλύτερο inspiration”, περιγράφει η Jin Soon Choi.  Υπάρχουν πολλές πηγές έμπνευσης για τους ειδικούς, αναζητώντας τα ιδανικά χρώματα για τα μανικιούρ κάθε σεζόν. Πλησιάζοντας προς το φθινόπωρο, οι nail pros μας δίνουν μια γεύση από τις αποχρώσεις στα νύχια που θα δοκιμάσουμε.

Οι 6 φθινοπωρινές αποχρώσεις στα νύχια σύμφωνα με τους Pros-1
©Jenny.Jennys/Instagram

To κυπαρισσί

Το κόκκινο του κρασιού και το μπορντό, αποτελούν κλασικές αποχρώσεις για το φθινόπωρο. Το go-to μανικιούρ μας τώρα έχει το βαθύ κυπαρισσί χρώμα που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Αν σας φαίνεται πολύ έντονο για τώρα, δοκιμάστε το σε ένα εναλλακτικό γαλλικό, επιλέγοντας αυτό το χρώμα μόνο για τις άκρες των νυχιών.

Οι 6 φθινοπωρινές αποχρώσεις στα νύχια σύμφωνα με τους Pros-2
©Nails Inc

Το φωτεινό μουσταρδί

“Το mustard yellow είναι φρέσκο και συναρπαστικό”, περιγράφει η nail artist Betina Goldstein, γι’ αυτή την απόχρωση που στην ουσία μοιάζει με ένα σιωπηρό κίτρινο, γι’ αυτό και θεωρείται ιδανική για τη μεταβατική περίοδο.

Βερνίκι νυχιών, Nails Inc.

Το καφέ

Η πιο φρέσκια απόχρωση για φέτος είναι το καφέ σε κάθε πιθανή εκδοχή, από το χρώμα της κανέλας, μέχρι το βαθύ σοκολατί.

Οι 6 φθινοπωρινές αποχρώσεις στα νύχια σύμφωνα με τους Pros-3
©Harriet Westmoreland/Instagram

Το βουργουνδί

Η απόχρωση που δεν θα μπορούσε να λείπει από το φθινοπωρινό μανικιούρ. Το βαθύ κόκκινο, το κόκκινο του κρασιού, το βουργουνδί, είναι πάντα classic και chic. Μπορείτε απλά να περάσετε από πάνω μια στρώση top coat με γκλίτερ, για πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Οι 6 φθινοπωρινές αποχρώσεις στα νύχια σύμφωνα με τους Pros-4
©Chanel

Τα earthy metallics

Οι γήινοι τόνοι του φθινοπώρου αποκτούν ένταση και βάθος, όταν συνδυάζονται με μεταλλιζέ αποχρώσεις.

Βερνίκι νυχιών, Chanel.

View this post on Instagram

A post shared by essie (@essie)

Το royal blue

Το βαθύ μπλε είναι μια αντίθεση σε σχέση με τις γήινες αποχρώσεις που βλέπουμε να επικρατούν το φθινόπωρο και από μόνες τους δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο στυλ μας.

Διαβάστε επίσης | 6 celebrity approved τάσεις για το φθινόπωρο