οι-εμβληματικές-κρέμες-augustinus-bader-σε-μεγαλύτ-304638
©Augustinus Bader

Ο καθηγητής Augustinus Bader, κορυφαίος στον τομέα της βιολογίας των βλαστοκυττάρων, αποφάσισε να διαθέσει τη γνώση του στην αναγεννητική ιατρική και στον τομέα της ομορφιάς. Λάνσαρε έτσι το 2018 την ομώνυμη καλλυντική σειρά με ενσωματωμένη την αποκλειστική τεχνολογία TFC8®, που υποστηρίζει τη φυσική ικανότητα ανάπλασης του οργανισμού. Ήταν θέμα χρόνου τα προϊόντα The Cream και The Rich Cream να κατακτήσουν το μεγάλο κοινό, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά ομορφιάς.

Πέντε χρόνια μετά, το brand διαθέτει μια πλήρη συλλογή εξαιρετικά αποτελεσματικών προϊόντων για τη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών. Αλλά δεν σταματά εκεί. Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι οι κλασικές πλέον The Cream και The Rich Cream θα είναι στο εξής διαθέσιμες και σε συσκευασία των 100 ml, με τη βραβευμένη σύνθεσή τους να παραμένει φυσικά αμετάβλητη. «Ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των πελατών μας και παρουσιάζουμε με χαρά τις εμβληματικές μας κρέμες στη νέα συσκευασία των 100ml. Η νέα αυτή κυκλοφορία αποδεικνύει την απίστευτη ανταπόκριση της κοινότητάς μας στην τεχνολογία αιχμής TFC8®», μας είπε ο Charles Rosier, CEO και συνιδρυτής του brand.

Οι εμβληματικές κρέμες Augustinus Bader σε μεγαλύτερες συσκευασίες-1
©Augustinus Bader

Σχετικά με τη The Cream, τo 92% όσων τη χρησιμοποίησαν σε σχετική έρευνα συμφώνησαν ότι η θαμπή επιδερμίδα έγινε πιο φωτεινή και το 83% ότι τη ένιωθαν βαθιά ενυδατωμένη. Για τη The Rich Cream, το 97% δήλωσαν ότι ο τόνος και η υφή της ήταν βελτιωμένα εντυπωσιακά, ενώ το 94% ότι οι κηλίδες, οι πανάδες και οι ατέλειες μειώθηκαν ορατά.

 προϊόντα Augustinus Bader μπορείτε να τα βρείτε στα εξής σημεία:

Tzouma Clinic by Dr. Anastasia Tzouma, M.S.H Clinic by Dr. Margarita Vergolia, For Better Skin Clinic by Dr. Fotini Bageorgou, Derma-Act Clinic by Dr. Konstantinos Pagidas, Ma Chérie Stores, Heaven on Earth, ΤΑΤΟΪ Club, Abaton Island Resort & Spa Crete, Myconian Collection Hotels & Resorts, Domes Miramare – A Luxury Collection Resort Corfu.

MHT