φυσικά-φρύδια-πώς-να-πετύχετε-το-τέλει-149275
©Instagram @taylor_hill

Η νέα τάση στα φρύδια μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω, ίσως και μέχρι την εφηβεία, που αφήναμε τα φρύδια μας να μεγαλώσουν φυσικά, σχηματίζοντας τη μορφή, που λίγα χρόνια αργότερα θα τελειοποιούσαμε στα σαλόνια ομορφιάς. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, τα φυσικά φρύδια είναι “back in fashion” και αυτά είναι τα μυστικά για να τα πετύχετε χωρίς τη βοήθεια των ειδικών:

Η Jessica Alba μοιράζεται τη ρουτίνα ομορφιάς της

Για να πετύχετε το ομοιόμορφο αποτέλεσμα των φρυδιών της ηθοποιού δεν χρειάζεστε πολλά: αρκεί ένας καθρέφτης και ένα καλό μολύβι φρυδιών με βουρτσάκι, που θα πυκνώσει τα φρύδια σας και θα τους δώσει το σχήμα που επιθυμείτε.

Η τάση των φυσικών φρυδιών

Η τάση των “organic eyebrows” πρωτοεμφανίστηκε το 2019 και καθιερώθηκε το 2020 με την υποχρεωτική παραμονή στο σπίτι. Από τη στιγμή που οι επισκέψεις μας στα σαλόνια ομορφιάς αναβλήθηκε μέχρι πρόσφατα, το εφέ των φυσικών φρυδιών ήρθε για να δώσει στο πρόσωπό μας το επιμελώς ατημέλητο look που αναζητούσαμε. Ναι, αυτά τα φρύδια δεν χρειάζεται να είναι τέλεια καλοσχηματισμένα, αλλά να δείχνουν προσεγμένα και φυσικά, με βάση το ήδη υπάρχον πάχος και σχήμα.

https://www.instagram.com/p/B8RGRGhnzrs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να τα πετύχετε;

Η διαδικασία είναι απλή και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πάχος των φρυδιών που έχετε. Οι ειδικοί συνιστούν να τα αφήσετε για λίγο να μεγαλώσουν, χωρίς να τα τριμάρετε και χωρίς να χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα.

Αν τα φρύδια σας είναι πυκνά θα χρειαστείτε ένα τζελ φρυδιών και ένα βουρτσάκι για να τα χτενίσετε. Αν από την άλλη είναι πιο αραιά, θα χρειαστεί να τα γεμίσετε με κάποιο τζελ που δίνει όγκο, και όχι με μολύβι ή σκιά. Σκοπός είναι να δημιουργήσετε το σωστό περίγραμμα, στο φυσικό σχήμα των φρυδιών σας, και μετά να τα γεμίσετε. Ένα κόλπο για να πετύχετε πιο πυκνό αποτέλεσμα, είναι να επενδύσετε σε ένα πιο ανοιχτόχρωμο τζελ από το χρώμα των φρυδιών σας και να τα χτενίσετε προς τα πάνω.

View this post on Instagram

Hi 🤍

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Originally published on vogue.mx

Διαβάστε επίσης | Βρήκαμε το πιο ιδιαίτερο eyeliner του καλοκαιριού

MHT