στέκα-το-αξεσουάρ-των-πιο-chic-χειμερινών-lo-205291
©Getty Images

Girly, elegant αλλά και πρακτικές, οι στέκες έχουν αναδειχθεί σε ένα από τα επικρατέστερα αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν. Ανάμεσα στα scrunchie, τα κοκαλάκια και τα clips, οι κομψές στέκες ξεχώρισαν στα look του street style και μας θύμισαν πως δεν ήταν τυχαία το αγαπημένο αξεσουάρ της Blair Waldorf στο Gossip Girl. Επειδή είναι διαχρονικές αλλά και φρέσκες σαν τάση, οι στέκες εντάχθηκαν στα πιο stylish outfit και των catwalk, αποτελώντας αξεσουάρ-κλειδί οίκων όπως Prada, Fendi και Simone Rocha.

Πώς τις φορούν όμως τα fashion girls στο καθημερινό ντύσιμο; Τόσο στα πρωινά σύνολα όσο και στα βραδινά, οι στέκες είναι αρκετά σοφιστικέ για να βρουν τη θέση τους. Πιο ογκώδεις και εντυπωσιακές ή λεπτεπίλεπτες και διακριτικές, όποιο σχέδιο και να επιλέξετε, σίγουρα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα στο κεφάλι σας. Μεταλλικές, σατέν, με αλυσίδες, χάντρες ή logo μπορούμε να πούμε από αυτές που συναντήσαμε στο street style μας άρεσαν όλες, η καθεμία για άλλο λόγο.

Οι μεγάλες και σατέν είναι ιδανικές για να δώσουν χαρακτήρα σε ένα απλό, καθημερινό σύνολο, προσφέροντάς του την έξτρα πινελιά που θα το κάνει να ξεχωρίσει. Οι πιο λεπτές και κοριτσίστικες είναι κατάλληλες και για τα βραδινά ντυσίματα, χαρίζοντας ένα ωραίο σχήμα στα μαλλιά που μας κάνει να δείχνουμε πιο cool και νεανικές. Aπό το γραφείο, μέχρι τη βόλτα, οι στέκες μπορούν αναμφίβολα να φορεθούν με τα πάντα και πολλές φορές ακόμη και να κλέψουν την παράσταση, ανάλογα με το χρώμα και το υλικό τους.

Αν λοιπόν ακόμη δεν ξέρετε πώς να τις ενσωματώσετε σωστά στις εμφανίσεις, οι παρακάτω street stylers θα σας δώσουν όλη την έμπνευση που χρειάζεστε:

Στέκα: Το αξεσουάρ των πιο chic χειμερινών look-1
©Getty Images
Στέκα: Το αξεσουάρ των πιο chic χειμερινών look-2
©Getty Images
Στέκα: Το αξεσουάρ των πιο chic χειμερινών look-3
©Getty Images
Στέκα: Το αξεσουάρ των πιο chic χειμερινών look-4
©Getty Images
Στέκα: Το αξεσουάρ των πιο chic χειμερινών look-5
©Getty Images
Στέκα: Το αξεσουάρ των πιο chic χειμερινών look-6
©Getty Images
Στέκα: Το αξεσουάρ των πιο chic χειμερινών look-7
©Getty Images
Στέκα: Το αξεσουάρ των πιο chic χειμερινών look-8
©Getty Images
Στέκα: Το αξεσουάρ των πιο chic χειμερινών look-9
©Getty Images
Στέκα: Το αξεσουάρ των πιο chic χειμερινών look-10
©Getty Images

Originally published on vogue.it

Διαβάστε επίσης | Christmas in pink: 5 τρόποι να φορέσετε ροζ