τα-2-βήματα-για-λαμπερή-και-αναζωογονημ-206560
©is Clinical

Τα πάρτυ των Χριστουγέννων, οι υπερβολές στην διατροφή μας, το έντονο μακιγιάζ των ημερών, ίσως να άφησαν τα σημάδια τους στην επιδερμίδα μας. Μπορούμε όμως να ξυπνήσουμε το δέρμα μας και να επαναφέρουμε την λάμψη. Διεσταλμένοι πόροι, τραχιά υφή ή ρυτίδες; Όποιο κι αν είναι το πρόβλημά σας, υπάρχει λύση και μάλιστα άμεση, για να είστε ξανά λαμπερές. Και αυτή είναι το ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης Active Peel System της iS Clinical, που προσφέρει γρήγορα και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Βασισμένη στην εξελιγμένη βοτανική τεχνολογία, η δύο φάσεων θεραπεία –εμποτισμένα επιθέματα– μεταφέρει τα πολύτιμα συστατικά της φύσης στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, όπου απελευθερώνουν τη δύναμή τους και βραχυπρόθεσμα βελτιώνουν τον τόνο και την υφή, ενώ μακροπρόθεσμα εξασφαλίζουν υγεία και φυσική λάμψη. Κατά την πρώτη φάση τα βοτανικά οξέα και τα θρεπτικά εκχυλίσματα ενισχύουν τον κυτταρικό κύκλο εργασιών, απολεπίζουν την κεράτινη στιβάδα και απαλύνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Τα 2 βήματα για λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα-1
©is Clinical

Στη δεύτερη, η βοτανική τεχνολογία Extremozyme και το Copper Tripeptide-1, μαζί με καταπραϋντικά ενεργά βότανα, ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ικανότητά του να συγκρατεί την υγρασία. Πιο συγκεκριμένα, τα extremophilic enzymes έχει αποδειχθεί κλινικά πως προστατεύουν και επιδιορθώνουν τις εύθραυστες πρωτεΐνες και τα συστατικά του DNA, ενώ το τριπεπτίδιο-1 διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου στους ινοβλάστες και αυξάνει τη συσσώρευση πρωτεϊνών και γλυκοζαμινογλυκανών σε δερματικές πληγές.

Εφαρμόστε τη θεραπεία σε πρόσωπο και λαιμό κάθε δεύτερη μέρα, ιδανικά το βράδυ, μετά τον καθαρισμό. Μην ξαφνιαστείτε από την αίσθηση μυρμηγκιάσματος, αυτό σημαίνει ότι ενεργοποιείται η θεραπεία, που ναι μεν είναι δραστική, ωστόσο ενδείκνυται ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

* Τα προϊόντα και τις θεραπείες της iS Clinical θα τα βρείτε σε δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και αισθητικούς κοσμετολογίας.

MHT