Getty Images
Getty Images
Getty Images

Τα γκρίζα μαλλιά είναι η τάση στις Κάννες

Ένας αέρας ελευθερίας φαίνεται πως πνέει στο κόκκινο χαλί των Καννών, με τις σταρ να αγκαλιάζουν τη φυσική τους ομορφιά και το γκρι χρώμα των μαλλιών τους, δείχνοντας υπέροχες.

Οι σταρ του Hollywood φοβόντουσαν πάντα τα γκρι μαλλιά και τα σχόλια που θα ακολουθούσαν για την ηλικία τους. Όλα γύρω μας όμως αλλάζουν… Το κόκκινο χαλί των Καννών που εξελίσσεται αυτές τις μέρες στέλνει το μήνυμα πως οι γυναίκες αγκαλιάζουν τη φυσική τους ομορφιά, τις γκρίζες τρίχες και το χρόνο.

Η γοητευτική Andie MacDowell άφησε τα γκρίζα μαλλιά της την περίοδο της πανδημίας και από τότε έμεινε πιστή σε αυτά και δεν επέστρεψε ποτέ στον κομμωτή της για βαφή. Στο κόκκινο χαλί των Καννών τα έπιασε σε ένα χαλαρό ponytail, ενώ σε άλλη της εμφάνιση άφησε ελεύθερες τις μπούκλες της με τον πλούσιο όγκο.


©Getty Images

Η Hellen Mirren έπιασε τα λευκά της μαλλιά σε ένα κομψό bun για να αναδεικνύονται και τα εντυπωσιακά κοσμήματα που συνόδευσαν την εμφάνισή της.


©Getty Images

Η Jodie Foster μοιάζει να βρίσκεται τώρα σε αυτό το στάδιο με τη γκρίζα ρίζα της να έχει κάνει την εμφάνισή της, δείχνοντας πως η ηθοποιός επίσης σχεδιάζει να αφήσει το φυσικό χρώμα των μαλλιών της να αναπτυχθεί ελεύθερα.


©Getty Images

Φυσικά πρόσφατα είδαμε στη Νέα Υόρκη και την Sarah Jessica Parker να αγκαλιάζει το γκρίζο χρώμα των μαλλιών της, το οποίο δένει με τα ξανθά highlights της.

Διαβάστε επίσης | Για την Sarah Jessica Parker οι γκρίζες τρίχες δεν είναι πρόβλημα

Scroll to Top