τα-glass-nails-είναι-η-νέα-τάση-στο-μανικιούρ-323745
©@dino_its_nail_oclock/instagram

Οι καλοκαιρινοί μήνες μας έχουν ήδη συστήσει τάσεις όπως το fombré μανικιούρ ή τα chrome nails. Τα nail trends όμως δεν σταματούν ποτέ να ανανεώνονται και τώρα ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε το glass manicure. Σκεφτείτε το πολύ λαμπερό glass skin που θεωρείται ήδη viral τάση στην περιποίηση της επιδερμίδας. Τα glass νύχια είναι αντίστοιχα glossy, δείχνουν υγιή και polished.

“Η ιδέα των glass nails ξεκίνησε από τις μανικιουρίστ που αναζητούσαν νέες τεχνικές για να πετύχουν το πιο glossy φινίρισμα στα νύχια”, εξηγεί η celebrity nail technician Harriet Westmoreland. “Το glass μανικιούρ είναι πιο διακριτικό από το chrome και το φως αντανακλάται όπως συμβαίνει και με το γυαλί, δημιουργώντας αυτό το εφέ”. Ωστόσο απαιτείται μια ειδική διαδικασία για να το πετύχετε. “Αρχικά εφαρμόζετε ένα chrome βερνίκι σαν βάση και από πάνω ένα παχύ στρώμα από τζελ βερνίκι. Αυτό αντανακλά το φως καθώς το chrome βρίσκεται κάτω από το διαφανές τζελ.

Τα βήματα που ακολουθούνται κατά σειρά, σύμφωνα με την Westmoreland, περιλαμβάνουν μια βάση νυχιών, ένα chrome βερνίκι και πάνω ένα διαφανές τζελ. Στη συνέχεια ολοκληρώνετε με top coat για λάμψη.

View this post on Instagram

A post shared by BELLASALONdb (@bellasalondb)

Ένα στυλ στα νύχια λαμπερό αλλά και αρκετά διακριτικό για να ολοκληρώνει ακόμα και ένα σοφιστικέ στυλ στο γραφείο. Η ελαφρώς ροζ ιριδίζουσα απόχρωση που προκύπτει αναδεικνύει ιδιαίτερα και την μαυρισμένη επιδερμίδα, οπότε το glass μανικιούρ είναι το ιδανικό στυλ για να υιοθετήσετε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Διαβάστε επίσης | Πόση ώρα πρέπει να διαρκεί ένα φιλί; Τουλάχιστον 6 δευτερόλεπτα σύμφωνα με την επιστήμη

MHT