τα-καρέ-που-θα-δοκιμάσουμε-το-φθινόπωρ-186234
©Getty Images

Ενώ το καλοκαίρι λατρεύουμε τον τρόπο που τα μακριά μαλλιά πέφτουν ανέμελα στους ώμους σχηματίζοντας φυσικούς κυματισμούς μετά το μπάνιο στη θάλασσα, το φθινόπωρο που όλοι επιστρέφουμε στις βάσεις μας αναζητούμε κάτι πιο σοφιστικέ, safe και ιδανικό για να απογειώσει το officewear. Το καρέ κάθε μήκους λοιπόν γίνεται μια από τις βασικότερες επιλογές μας, είτε είναι τόσο κοντό όσο να αγγίζει τα αυτιά, είτε φτάνει μέχρι λίγο πιο πάνω από τους ώμους.

Τα καρέ που θα δοκιμάσουμε το φθινόπωρο-1
©Getty Images

Στο σόου του Giorgio Armani για τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής AW21-22, εκτός από τις μοναδικές δημιουργίες, παρατηρήσαμε και τα bob hairstyles που μοιάζουν να είναι ακριβώς αυτό που θα ζητήσουμε στο κομμωτήριο το φθινόπωρο. Ακανόνιστα καρέ, ρέτρο αισθητικής, λίγο 80s και με ένα χαλαρό εφέ που τα κάνει να δείχνουν ανεπιτήδευτα και parisian-inspired. Το κλειδί για το look; Οι άκρες κοιτούν προς τα έξω και μοιάζουν να μην έχουν δεχθεί κανενός είδους styling!

Τα καρέ που θα δοκιμάσουμε το φθινόπωρο-2
©Getty Images

Τι σημαίνει αυτό; Τέλος στην εμμονή που θέλει τις γυναίκες με κοντά μαλλιά να ισιώνουν ευλαβικά τις άκρες τους πριν βγουν από το σπίτι για να διασφαλίσουν πως το καρέ θα κρατήσει τη φόρμα του και θα παραμείνει κομψό. Ο οίκος Armani μας συστήνει τη νέα πιο φυσική εκδοχή του, που μπορείτε πανεύκολα να πετύχετε, απλά βουρτσίζοντας τις άκρες των μαλλιών προς διαφορετικές κατευθύνσεις, και προς τα έξω για να δώσετε τον απαραίτητο όγκο. Το μυστικό στο συγκεκριμένο κούρεμα είναι η κίνηση που χαρίζει τα μαλλιά, κάνοντάς το ιδανικό και για γυναίκες με λεπτή τρίχα που θέλουν να προσφέρουν στα μαλλιά τους ένταση και όγκο.

Τα καρέ που θα δοκιμάσουμε το φθινόπωρο-3
©Getty Images

Διαβάστε επίσης | Από το κοντό στο μακρύ καρέ: Πώς θα κάνετε τη μετάβαση;