7-διαχρονικά-κουρέματα-που-κολακεύουν-188519

“Μια γυναίκα που κόβει τα μαλλιά της, πρόκειται να αλλάξει τη ζωή της”, έχει δηλώσει η Coco Chanel.  Η αλήθεια είναι πως το κούρεμα κρύβει μια μεταμορφωτική δύναμη, είναι ένα άνοιγμα προς την αλλαγή, κάτι που αποζητάμε ειδικά στην αρχή μιας νέας σεζόν όταν και καταστρώνουμε σχέδια. Το 2021 μας έχει ήδη χαρίσει trending κουρέματα όπως το wolfcut ή το flob (flat bob), αυτή τη φορά όμως εστιάζουμε σε διαχρονικά κουρέματα που κολακεύουν πάντα και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Πρόκειται για iconic haircuts που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και τα οποία έχουμε ήδη ταυτίσει με λαμπερές σταρ ή προσωπικότητα.

Καθώς γνωρίζουμε όλοι πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι το λάθος κούρεμα, συγκεντρώσαμε αυτά τα κουρέματα που δεν θα βαρεθείτε ποτέ.

7 διαχρονικά κουρέματα που κολακεύουν πάντα-1
©Getty Images
1/6
Native Share

Το bob chop

Το κούρεμα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα δεν χρειάζεται συστάσεις. Οι hairstylists το προτείνουν σαν ένα εύκολο και easy κούρεμα που πλαισιώνει το πρόσωπο χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση.

7 διαχρονικά κουρέματα που κολακεύουν πάντα-2
©Getty Images
2/6
Native Share

Μακριά μαλλιά με layers

Τα φιλαρίσματα δίνουν κίνησ και όγκο σε ένα κούρεμα, οπότε προτιμήστε τα αν έχετε μακριά μαλλιά που συνήθως βαραίνουν ή και λεπτή τρίχα.

7 διαχρονικά κουρέματα που κολακεύουν πάντα-3
©Getty Images
3/6
Native Share

Το wavy καρέ

Το κοντό καρέ κούρεμα αν είναι απόλυτα ίσιο ίσως να δείχνει άτονο. Γι’ αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε ασυμμετρίες στις άκρες για ένα πιο φρέσκο αποτέλεσμα.

7 διαχρονικά κουρέματα που κολακεύουν πάντα-4
©Getty Images
4/6
Native Share

Το ασύμμετρο καρέ

Το καρέ της Victoria Beckham έχει μείνει στην ιστορία, αφού τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δημιουργεί γωνίες.

7 διαχρονικά κουρέματα που κολακεύουν πάντα-5
©Getty Images
5/6
Native Share

To pixie cut

Ένα all-time classic κούρεμα που προσθέτει και πόντους κομψότητας σε μια εμφάνιση, όπως απέδειξε και η Audrey Hepburn. Το pixie cut του τώρα χρειάζεται και ανάλαφρα layers για να δείχνει πιο σύγχρονο.

7 διαχρονικά κουρέματα που κολακεύουν πάντα-6
©Getty Images
6/6
Native Share

Το μεσαίου μήκους καρέ

Το medium bob είναι η ιδανική επιλογή για όσες θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στα μαλλιά τους, αλλά διστάζουν. Αυτό το μήκος είναι τόσο ευέλικτο και ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου.

Διαβάστε επίσης | Nicole Kidman: Πώς πέρασε από τα μακριά μαλλιά στο pixie κούρεμα;

MHT