το-λιλά-θα-είναι-το-μανικιούρ-της-άνοιξ-303901
©Tom Bachik/Instagram

Είναι λογικό να βρίσκεστε ακόμα σε winter manicure mode, υιοθετώντας τις πιο σκουρόχρωμες αποχρώσεις στο μανικιούρ σας. Καθώς όμως μετράμε αντίστροφα για την άνοιξη, βλέπουμε τις πιο φωτεινές αποχρώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Tom Bachik, nail artist της Selena Gomez και της Jennifer Lopez, επιβεβαίωσε πως το μοβ είναι το νέο μαύρο. Δεν πρόκειται όμως για το gothic μοβ ή για ένα πιο dark τόνο, αλλά για το soft λιλά.

Ο Tom Bachik ξέρει σίγουρα πώς να απογειώνει ένα beauty trend. H Selena Gomez εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της φίλης της Nicola Peltz με λιλά μανικιούρ, που έκανε μια υπέροχη αντίθεση με το μαύρο κοστούμι και τον λευκό κορσέ της. Όπως αποκάλυψε ο Tom Bachik για το λιλά μανικιούρ της Selena Gomez χρησιμοποίησε την απόχρωση Promises από την Apres Nail’s Strawberry Milk Chocolate παλέτα.

Το λιλά κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας, μπορεί να είναι μια απροσδόκητη απόχρωση για τον χειμώνα, συμπληρώνει όμως κάθε εμφάνιση. Το βασικό είναι να αποφύγετε τον συνδυασμό με μια girly απόχρωση στα ρούχα όπως το ροζ. Αντιμετωπίστε το λιλά σαν μια cool απόχρωση για τα νύχια και τολμήστε τα πιο μοντέρνα looks.

Διαβάστε επίσης | Πώς να καταναλώνετε σωστά τη βρώμη σύμφωνα με τους διατροφολόγους;

MHT