5-ιδέες-να-φορέσετε-το-γιλέκο-και-το-καλ-185973
©Acielle/ Style du Monde

Αν υπάρχει ένα item που έχει καταφέρει να επιστρέψει τις τελευταίες σεζόν, είναι σίγουρα το γιλέκο, σε κάθε εκδοχή, από την υφασμάτινη, τη leather ή την πλεκτή. Αφού το φορέσαμε την άνοιξη, σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε να το φοράμε όσο διαρκεί ακόμα το καλοκαίρι και φυσικά τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου. Γι’ αυτό και αναζητήσαμε την απαραίτητη έμπνευση από το street style, για να το συνδυάσετε σωστά. Όπως αποδεικνύουν και οι εμφανίσεις που συγκεντρώσαμε, το γιλέκο είναι αυτό το item που μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, να ενταχθεί σε κάθε στυλ και να κάνει μια εμφάνιση πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

5 ιδέες να φορέσετε το γιλέκο και το καλοκαίρι-1
©Sandra Semburg

Γιλέκο και σορτς

Το office style γιλέκο μαζί με το υφασμάτινο σορτς, δημιουργούν μια διαφορετική εκδοχή του καλοκαιρινού suit. Μπορείτε να το συνδυάσετε με clogs ή με ένα ζευγάρι σοφιστικέ loafers, ανάλογα με το στυλ που θέλετε να πετύχετε.

5 ιδέες να φορέσετε το γιλέκο και το καλοκαίρι-2
©Sandra Semburg

Το τζιν γιλέκο

Το καλοκαιρινό layering γίνεται απλά με ένα τζιν γιλέκο, το οποίο θα φορέσετε πάνω από το λευκό T-shirt σας ή και το tank top. Μπορείτε να προσθέσετε στο στυλ και μια μπαντάνα στα μαλλιά, για ένα πιο bohemian attitude.

5 ιδέες να φορέσετε το γιλέκο και το καλοκαίρι-3
©Acielle/ Style du Monde

Το μακρύ γιλέκο

Ίσως έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας ένα μακρύ γιλέκο το οποίο φοράτε σαν layer πάνω από φορέματα ή πουκάμισο. Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να το φορέσετε σαν φόρεμα, με μια ζώνη στη μέση και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή και sneakers.

5 ιδέες να φορέσετε το γιλέκο και το καλοκαίρι-4
©Acielle/ Style du Monde

To κοντό γιλέκο

Αν έχετε ένα cropped γιλέκο στη ντουλάπα σας, τότε μπορείτε να το φορέσετε σαν cropped top, μαζί με τζιν και sneakers.  Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα super cool.

5 ιδέες να φορέσετε το γιλέκο και το καλοκαίρι-5
©Acielle/ Style du Monde

Το πλεκτό γιλέκο

To πλεκτό γιλέκο που αποκτήσατε την άνοιξη, μπορεί να φορεθεί απλά σαν τοπ τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου, μαζί με ένα office style παντελόνι και τα sneakers σας.

 Διαβάστε επίσης | Τα 4 στυλ τζιν που θα φορέσετε και το καλοκαίρι