5-λάθη-που-πρέπει-να-αποφύγετε-στο-καλοκ-225458
©LEONG SU SHAN

Όσο ο καιρός ζεσταίνει, το styling για το γραφείο γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη πρόκληση. Είναι γεγονός, πως δεν είναι τόσο εύκολο να ισορροπήσουμε ανάμεσα στο καλοκαιρινό ντύσιμο και το workwear, αλλά σίγουρα υπάρχουν τρόποι να είμαστε stylish στην καθημερινότητα, χωρίς να βγούμε από το concept. Τα style tricks που θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε, είναι συγκεκριμένα αλλά ακριβώς to the point για να τα σημειώσετε και να δημιουργήσετε κομψές office εμφανίσεις που δεν είναι ούτε βαρετές, ούτε υπερβολικές. Βρείτε παρακάτω τι πρέπει να προσέξετε.

Η μίνι φούστα

5 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στο καλοκαιρινό styling του γραφείου-1
©Acielle / StyleDuMonde

Μίνι φούστα στο γραφείο; Ναι, είναι δυνατό αλλά με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Το αγαπημένο μας combo είναι μίνι φούστα, μια elegant μπλούζα και ένα φαρδύ blazer ή kimono ως πανωφόρι, ώστε να καλύπτεται έξυπνα το πίσω μέρος της εμφάνισης.

Οι διαφάνειες

5 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στο καλοκαιρινό styling του γραφείου-2
©LEONG SU SHAN

Η διαφάνεια είναι ένα από τα αγαπημένα μας στοιχεία στα fashion items της σεζόν, αλλά για το γραφείο ίσως είναι too much. Για να υιοθετήσετε το στιλ και ταυτόχρονα να μην νιώθετε εκτεθειμένες, αναζητήστε κομμάτια από τούλι που διατηρούν το sensual vibe της διαφάνειας, αλλά ταυτόχρονα είναι safe και για τις επαγγελματικές περιστάσεις.

Τα skinny ρούχα

5 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στο καλοκαιρινό styling του γραφείου-3
©LEONG SU SHAN

Τα πολύ εφαρμοστά και skinny ρούχα είναι καλό να αποφεύγονται στα office looks. Για polished εμφανίσεις, επιλέξτε oversized tailored κομμάτια σε μοντέρνες φαρδιές γραμμές που πέφτουν κομψά πάνω στο σώμα και δεν τονίζουν κάθε σημείο του.

Τα αξεσουάρ

5 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στο καλοκαιρινό styling του γραφείου-4
©LEONG SU SHAN

Τα αξεσουάρ είναι key piece κάθε εμφάνισης, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο. Για το workwear ωστόσο, προτιμήστε διακριτικά κομμάτια σε σοφιστικέ στιλ και με διαχρονικό σχεδιασμό.

Το neckline

5 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στο καλοκαιρινό styling του γραφείου-5
©George Angelis/Shot by Gio

Είναι αλήθεια πως οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες επιβάλλουν όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα. Στο γραφείο αυτό δεν είναι απολύτως εφικτό, για αυτό προτείνουμε τοπ που είναι μεν ανάλαφρα και δροσερά, όπως ένα ριχτό πουκάμισο, αλλά όχι τόσο αποκαλυπτικά στο πάνω μέρος.

Διαβάστε επίσης | Το φόρεμα που το πρωί θα φορέσουμε με sneakers και το βράδυ με high-heels

MHT