6-μαθήματα-στυλ-από-την-royal-family-που-μπορούμε-180596
©Getty Images

Το στυλ των royals είναι πάντα polished και αψεγάδιαστο. Από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, μέχρι την Kate Middleton και τη Meghan Markle, συγκεντρώσαμε αυτά τα στυλιστικά μυστικά που μας έχουν διδάξει οι royals και εφαρμόζονται εύκολα στην καθημερινότητά μας.

6 μαθήματα στυλ από την royal family που μπορούμε να εφαρμόσουμε-1
©Getty Images

Χαμηλό σινιόν στα μαλλιά για να είστε κομψή από το πρωί μέχρι το βράδυ

Η Meghan Markle έχει αποδείξει πως το χαμηλό σινιόν μπορεί να σταθεί και σε μια πρωινή εμφάνιση, αλλά και σε μια πιο επίσημη. Για να δείχνουν όμως τα μαλλιά πάντα περιποιημένα και να μην δημιουργούνται σημάδια από κοκαλάκια, η Meghan Markle επιλέγει πολύ χαλαρούς κότσους, σταθεροποιώντας μόνο τις άκρες των μαλλιών με μαύρες μπαρέτες, ενώ αποφεύγει και τη λακ για να πετύχει φυσική κίνηση. Με αυτό τον τρόπο αν χρειαστεί μέσα στην ημέρα μπορεί πολύ εύκολα να ανανεώσει τα μαλλιά της.

6 μαθήματα στυλ από την royal family που μπορούμε να εφαρμόσουμε-2
©Getty Images

Παπούτσια ένα νούμερο μεγαλύτερα

Η Meghan Markle στις επίσημες εμφανίσεις της φορά πάντα γόβες ένα νούμερο μεγαλύτερες, πολλές φορές και δύο νούμερα. Αυτό συμβαίνει για να αποφεύγει τις πληγές που πολλές φορές δημιουργούν τα κλειστά παπούτσια και για να ξεκουράζει τα πόδια της όταν πρέπει να στέκεται πολλές ώρες όρθια.

Φορούν κορμάκι

Τα πουκάμισα και τα τοπ που φορά τόσο η Meghan Markle, όσο και η Kate Middleton, πολλές φορές είναι κορμάκια και κουμπώνουν. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται τυχόν ατυχήματα, που σίγουρα θα προκαλέσουν αρνητικά σχόλια στους κύκλους των royals.

6 μαθήματα στυλ από την royal family που μπορούμε να εφαρμόσουμε-3
©Getty Images

Χρησιμοποιούν ένα clutch για κάλυψη

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, κρατούσε πάντα ένα clutch μπροστά στο στήθος της. Με αυτό τον τρόπο προστατευόταν από τα αδιάκριτα φλας των παπαράτσι.

6 μαθήματα στυλ από την royal family που μπορούμε να εφαρμόσουμε-4
©Getty Images

Οδοντόβουρτσα για ένα sleek hairstyle

Για να πετύχει ένα αψεγάδιαστο χτένισμα, η Meghan Markle ψεκάζει μια οδοντόβουρτσα με λακ και χτενίζει απαλά τις τρίχες που πετούν. Έτσι τα μαλλιά τιθασσεύονται και το λουκ είναι πάντα polished.

6 μαθήματα στυλ από την royal family που μπορούμε να εφαρμόσουμε-5
©Getty Images

Συνδυάζουν τσάντα και παπούτσια

Πρόκειται για έναν old-fashioned κανόνα που έχει καταργηθεί. Η Kate Middleton όμως μας υπενθυμίζει πόσο κομψός δείχνει ο συνδυασμός τσάντας με ίδιο χρώμα παπούτσια, ειδικά όταν θέλουμε να πετύχουμε μια elegant ή σοφιστικέ εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης | Ο οδηγός της Vogue για καλοκαιρινά στυλ χωρίς φορέματα

MHT