αντίο-μαύρα-τα-καφέ-loafers-είναι-η-τάση-της-ά-307737
©Getty Images

Το καφέ είναι ένα χρώμα αρκετά παρεξηγημένο που παρόλα αυτά κατέφερε να αναδειχθεί ξανά μέσα από το street style και να επανέλθει στην πρώτη γραμμή των τάσεων. Γήινο, φυσικό και με λιγότερη «επιθετικότητα» από το μαύρο, είναι αναμφίβολα ένα σκούρο χρώμα που μπορεί να απογειώσει και τα πιο απλά καθημερινά σύνολα και φυσικά να φέρει την ισορροπία στα earthy-tone look.

Η πιο hot εκδοχή του αυτή τη στιγμή μας στρέφει στα loafers. Αν και τα μαύρα θα είναι πάντα all time classic επιλογή για κάθε γκαρνταρόμπα, τα μοκασίνια που αναδεικνύει το στιλ της άνοιξης δεν είναι μαύρα, αλλά καφέ σε όλες τις δυνατές αποχρώσεις, από τις πιο ανοιχτές, στις σκούρες. Η αισθητική τους είναι «καθαρή», passe partout και wearable και με άλλα λόγια είναι τα φλατ που θα φορέσουμε non stop τις ανοιξιάτικες μέρες.

Αν ανήκετε στις λάτρεις του quiet luxury, τα καφέ loafers είναι η τάση που θα εξελίξει το στιλ σας. Σε double denim σύνολα, romantic με αέρινα φορέματα και preppy με κολεγικά τοπ και πλισέ φούστες, θα αποτελέσουν την τελική και παράλληλα την πιο σύγχρονη πινελιά, ενώ θα φέρουν την εμφάνιση και λίγο πιο κοντά στα φωτεινά σύνολα του καλοκαιριού.

Shop the trend 

Από τα λειτουργικά boat loafers του οίκου Tod’s, στα polished και σοφιστικέ σχέδια του οίκου Prada, τα καφέ loafers έχουν την υπογραφή των πιο επιτυχημένων οίκων.

Αντίο μαύρα, τα καφέ loafers είναι η τάση της άνοιξης-1
©Prada

Loafers, Prada

Αντίο μαύρα, τα καφέ loafers είναι η τάση της άνοιξης-2
©Gucci

Loafers, Gucci

Αντίο μαύρα, τα καφέ loafers είναι η τάση της άνοιξης-3
©Miu Miu

Loafers, Miu Miu

Αντίο μαύρα, τα καφέ loafers είναι η τάση της άνοιξης-4
©Aquazzura

Loafers, Aquazzura

Αντίο μαύρα, τα καφέ loafers είναι η τάση της άνοιξης-5
©Tod’s

Loafers, Tod’s

Διαβάστε επίσης | Οι 6 αγορές των Vogue editors για την άνοιξη