αυτό-είναι-το-κούρεμα-του-2024-που-κολακεύ-307644
©Getty Images

Αυτό είναι το κούρεμα του 2024: Tο clavicut Nirvana

Μετά από αρκετές σεζόν δόξας για τα XXL μαλλιά, πρέπει να μιλήσουμε για το trending κούρεμα του 2024. Υπήρξαν αρκετές celebrities που έκοψαν διαφορετικά μήκη για να αποκτήσουν ένα clavicut ή μαλλιά σε αυτό το ύψος που θα κολακεύσουν το λαιμό και το πρόσωπο. Αλλά παρόλο που αυτό το κόψιμο ήταν ένα από τα μεγάλα trends του 2021, φέτος επιστρέφει με μια πιο χαλαρή αισθητική και ένα πολύ cool, ατημέλητο αποτέλεσμα που σε κάποιο βαθμό αντλεί από την αισθητική του Kurt Cobain από τους Nirvana.

Αυτό είναι το κούρεμα του 2024 που κολακεύει κάθε γυναίκα-1
©Getty Images

Η τελευταία που άφησε πίσω τα μακριά μαλλιά και υιοθέτησε την τάση του clavicut ήταν η Sydney Sweeney, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στη front row του Μιλάνου με αυτό το rocker midi bob με ένταση στις άκρες όπου ήταν εξαιρετικά κολακευτικό και έχει αγαπηθεί από celebrities, όπως η Jennifer Aniston, η Emma Stone και η Isabelle Huppert. «Μας αρέσει αυτό το κόψιμο», λέει η hair stylist María Baras, η οποία επιβεβαιώνει ότι είναι ένα look που δεν έχει φύγει ποτέ και ότι το κομμωτήριό της, Cheska, και το ζητούν σε επαναλαμβανόμενη βάση. «Δεν σταματήσαμε ποτέ να το κάνουμε γιατί είναι τέλειο για ανθρώπους που θέλουν μια αλλαγή αλλά δεν τολμούν να κάνουν πιο κοντά cuts».

Αυτό είναι το κούρεμα του 2024 που κολακεύει κάθε γυναίκα-2
©Getty Images

Το κούρεμα που δίνει μια fun διάθεση και είναι ιδανικό για κάθε ηλικία

Αυτό είναι άλλο ένα μεγάλο ατού αυτού του κουρέματος. «Δίνει πολύ fun διάθεση γιατί μπορείτε να το διατηρήσετε σε στυλ bob με συγκεκριμένη κλίση προς τα εμπρός για να μειώσετε περισσότερο τον όγκο για παράδειγμα. Κολακεύει όλους τους τύπους προσώπων γιατί προσαρμόζεται εύκολα, είτε για να δώσει styling είτε για όγκο. Στην τελευταία περίπτωση, φαίνεται υπέροχο με πλαϊνά layers, για παράδειγμα. Επιπλέον, είναι ένα μήκος που σας επιτρέπει να δέσετε τα μαλλιά σε αλογοουρά και που λύνει την ανάγκη πολλών πελατών που μου ζητούν κουρέματα που μπορούν να μπορούν να έχουν ακόμη και για να πάνε στο γυμναστήριο», εξηγεί η Baras. Εκτός από τα Ιt girls, ανάμεσα στις celebrities που υιοθέτησαν την τάση βρίσκονται και η  Sydney Sweeney, η Emma Stone, η Jennifer Aniston αλλά και η Isabelle Huppert, έτσι λοιπόν από ό,τι φαίνεται αυτό το κούρεμα θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμη.

Διαβάστε επίσης | Έλουζα τα μαλλιά μου χωρίς σαμπουάν για ένα μήνα και αυτά είναι τα αποτελέσματα