φορέματα-και-αρβυλάκια-η-τάση-του-φθιν-188447
©Leonie Hanne/Instagram

Τα combat boots επιστρέφουν και αυτό το φθινόπωρο, με το γνωστό edgy στυλ τους. Τα αρβυλάκια είναι αγαπημένο shoe trend των It girls όπως η Bella hadid ή η Hailey Baldwin και φυσικά ορίζουν το φθινοπωρινό street style. Ακολουθώντας τις προτάσεις των κορυφαίων οίκων για την AW21 σεζόν, θα συνδυάσουμε τα combat boots με φορέματα σε πολλά διαφορετικά στυλ, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτή η αντίθεση άλλωστε είναι που κάνει τον συγκεκριμένο συνδυασμό τόσο ιδιαίτερο, το γεγονός πως ένα τόσο θηλυκό item όπως το φόρεμα μπορεί να συνυπάρξει με στρατιωτικά αρβυλάκια.

 Πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τα φθινοπωρινά outfits, η Vogue συγκέντρωσε τις προτάσεις των οίκων που πρέπει να δείτε.

Φορέματα και αρβυλάκια: Η τάση του φθινοπώρου-1
©Balmain

Στο show του οίκου Balmain, αέρινα φορέματα σε olive απόχρωση, με αποκαλυπτικά ανοίγματα, συνδυάστηκαν με ψηλά αρβυλάκια με πλατφόρμα. Αν και τα μποτάκια είναι τόσο ευέλικτα που μπορούν να φορεθούν και με τζιν και με παντελόνια, ο συνδυασμός τους με φορέματα δείχνει πάντα πιο ελκυστικός.

Φορέματα και αρβυλάκια: Η τάση του φθινοπώρου-2
©Philosophy di Lorenzo Serafini

Στην συλλογή του οίκου Philosophy di Lorenzo Serafini, τα combat boots έγιναν μέρος parisian chic εμφανίσεων με μπερέ και στενά φορέματα με ζώνη. Σε αυτή την περίπτωση τα αρβυλάκια είναι πιο στενά και εφαρμόζoυν άψογα στο πόδι καθώς δένουν.

Φορέματα και αρβυλάκια: Η τάση του φθινοπώρου-3
©Dolce & Gabbana

Ο οίκος Dolce & Gabbana προτείνει να φορέσουμε λαμπερά φορέματα με αρβυλάκια σε όλα τα πάρτι του φθινοπώρου. Το glossy φινίρισμα που έχουν τα μποτάκια και οι χρυσές διακοσμητικές λεπτομέρειες, τα καθιστούν άλλωστε ιδανικά και για βραδινά outfits.

Τα combat boots δεν είναι απαραίτητα μαύρα και ειδικά φέτος τα συναντάμε και σε άλλα χρώματα. Το μήκος του φορέματος δεν έχει και τόση σημασία, ιδανικά όμως επιλέξτε μίντι ή και μίνι γραμμές. Όσο για το στυλ; Η Vogue προτείνει να συνδυάσετε τα αρβυλάκια με φλοράλ και ρομαντικά φορέματα για έντονες αντιθέσεις, ενώ μπορούμε να τα φανταστούμε και στο γραφείο με ένα αέρινο shirt dress. Ξέρουμε ήδη πως αυτός ο συνδυασμός θα είναι το big hit του φθινοπωρινού street style.

Διαβάστε επίσης | 9 fresh new τσάντες για την επιστροφή στο γραφείο

MHT