η-πολυσυζητημένη-συνεργασία-του-οίκο-146668

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα λανσαρίσματα της σεζόν. Τα limited edition αθλητικά παπούτσια Air Jordan 1 OG Dior, σε μποτάκι και σε χαμηλή έκδοση είναι πλέον διαθέσιμα online. Ο ιστότοπος στον οποίο διατίθενται τα παπούτσια διαμορφώθηκε ειδικά για την μοναδική αυτή συνεργασία ώστε να προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία.

https://www.instagram.com/p/CB3G3mKoMje/?utm_source=ig_web_copy_link

Η διαδικασία έχει ως εξής: πρώτα επιλέγεις το μοντέλο που θέλεις, τα χαμηλά κοστίζουν 2000 δολάρια, ενώ τα ψηλά 2200 δολάρια. Προσοχή γιατί μπορείς να εγγραφείς στο site μόνο μια φορά, οπότε επιλέξτε με προσοχή γιατί δεν θα έχετε δεύτερη ευκαιρία να μπείτε. Έπειτα επιλέγετε την μπουτίκ Dior από την οποία επιθυμείτε να παραλάβετε το ζευγάρι σας. Τέλος λαμβάνετε στο μέιλ σας ένα QR code με το όνομα σας, το οποίο πρέπει να ταιριάζει με την φωτογραφία της ταυτότητας σας που θα επιδείξετε στο κατάστημα.

Το λανσάρισμα συμπίπτει με την αποκάλυψη της capsule συλλογής Air Dior που συμπληρώνει τα παπούτσια με μια σειρά από ρούχα όπως σορτς, παντελόνια, φόρμες, μπλούζες και ένα σακάκι. Το design της σειράς παντρεύει το σπορ ντύσιμο με το tailor look συνδυάζοντας σοφιστικέ στοιχεία με άνεση και πάντα έμφαση στη λεπτομέρεια. 

Διαβάστε επίσης | Dress Up: 12 μοναδικά φορέματα που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας

MHT