η-taylor-hill-παντρεύτηκε-και-η-vogue-έχει-όλες-τις-λε-276459
©Luca Broilo

Αυτή την εβδομάδα, το γνωστό μοντέλο Taylor Hill παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Daniel Fryer στο Winter Park του Colorado. «Ήθελα κάπως να νιώθω πραγματικά χαλαρή επειδή βρισκόμαστε στη γενέτειρά μου», εξηγεί η Taylor. «Ήθελα αυτό το στοιχείο, να νιώθεις σαν να είσαι συνεχώς στο σπίτι κάποιου».

Η Taylor και ο Daniel αρραβωνιάστηκαν τον Ιούνιο του 2021, όταν ο Daniel της έκανε πρόταση γάμου με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με σμαράγδι και διαμάντια, ενώ το ζευγάρι έκανε διακοπές στο ξενοδοχείο San Pietro στην Ιταλία. Το μοντέλο ανακοίνωσε τα νέα στους 23 εκατομμύρια followers της στο Instagram με ένα καρουζέλ από εικόνες και μια λεζάντα που έγραφε: «Ο καλύτερος μου φίλος, η αδερφή ψυχή μου, θα σε αγαπώ πάντα».

Μετά τον αρραβώνα – αλλά πριν η νύφη κάνει το ταξίδι στο σπίτι για να παντρευτεί – η Vogue συνάντησε την Taylor για το τελευταίο της fitting στο Manhattan. «Αυτό είναι στην πραγματικότητα το πρώτο νυφικό που έχει φτιάξει ποτέ ο Etro!» λέει η Taylor. “Ο Marco [de Vincenzo] είναι ένας καταπληκτικός σχεδιαστής και μου αρέσει που οδηγεί το brand, δημιουργικά.

Το μοντέλο συνεργάζεται με τoν Etro για σχεδόν μια δεκαετία, οπότε όταν άρχισε να σκέφτεται ποιος ήθελε να φτιάξει το νυφικό της, ήταν λογικό. «Όταν μου έστειλαν τα σκίτσα του, είπα: «Είναι σαν να είσαι στο κεφάλι μου», θυμάται.«Το αγαπημένο μου μέρος του φορέματος είναι μάλλον το τοπ και τα μανίκια. Του δίνει το στοιχείο του ρομαντισμού που έψαχνα».

Για να διασφαλίσει ότι αισθανόταν άνετα και ότι «τα πόδια της ήταν συνδεδεμένα με τη γη» την ημέρα του γάμου της, η Taylor επέλεξε να εγκαταλείψει τα παπούτσια και να πάει ξυπόλητη. Ωστόσο, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο φόρεμα. «Με κάνει να νιώθω ξεχωριστή», προσθέτει η νύφη. «Δεν θέλω να το βγάλω! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα φορέσω αυτό το φόρεμα στο fitting μου γιατί πλησιάζει η μέρα που περιμέναμε τόσο πολύ», αποκαλύπτει η Taylor. «Ο Danny είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ανυπομονώ να δεσμευτούμε ο ένας με τον άλλον και να δηλώσουμε ο ένας στον άλλον ότι θα είμαστε οι καλύτεροι φίλοι για πάντα. Για μένα, αυτό σημαίνει πραγματικά αυτή η μέρα. Θα είμαστε για πάντα partners in crime».

Η Taylor Hill παντρεύτηκε και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες-1
©Luca Broilo
Η Taylor Hill παντρεύτηκε και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες-2
©Luca Broilo
Η Taylor Hill παντρεύτηκε και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες-3
©Luca Broilo
Η Taylor Hill παντρεύτηκε και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες-4
©Luca Broilo
Η Taylor Hill παντρεύτηκε και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες-5
©Luca Broilo
Η Taylor Hill παντρεύτηκε και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες-6
©Luca Broilo
Η Taylor Hill παντρεύτηκε και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες-7
©Luca Broilo
Η Taylor Hill παντρεύτηκε και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες-8
©Luca Broilo
Η Taylor Hill παντρεύτηκε και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες-9
©Luca Broilo
Η Taylor Hill παντρεύτηκε και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες-10
©Luca Broilo
Η Taylor Hill παντρεύτηκε και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες-11
©Luca Broilo
Η Taylor Hill παντρεύτηκε και η Vogue έχει όλες τις λεπτομέρειες-12
©Luca Broilo

Διαβάστε επίσης | Η καλοκαιρινή τάση με τις περισσότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο