μακριά-σκουλαρίκια-πόσο-μπορούν-να-αλ-186991
©Sandra Semburg

Τα αξεσουάρ είναι αυτή η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά σε μια εμφάνιση, είτε πρόκειται για τσάντα, είτε για παπούτσια, είτε για ένα εντυπωσιακό κόσμημα. Τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε την τάση να πειραματιζόμαστε λίγο παραπάνω με τα κοσμήματά μας και ειδικά με τα σκουλαρίκια, που μπορούν να μεταμορφώσουν μια εμφάνιση. Πρόκειται φυσικά για τα μακριά σκουλαρίκια που μπορούν να είναι μίνιμαλ από χρυσό ή ασήμι, με εντυπωσιακές πέτρες, με φτερά και πολύχρωμες λεπτομέρειες. Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό που τα καθιστά τόσο ιδιαίτερα.

Οι street stylers μας αποδεικνύουν πως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια πολλές φορές αρκεί. Οι ίδιες επιλέγουν σκουλαρίκια με χρώματα που δίνουν fun διάθεση σε μια εμφάνιση, με γεωμετρικά σχήματα, λαμπερές πέτρες ή απλά oversized σχέδια από χρυσό. Πολλές φορές παίζουν με διαφορετικές υφές και υλικά, ενώ έχουν αδυναμία και στα vintage κοσμήματα.

Μακριά σκουλαρίκια: Πόσο μπορούν να αλλάξουν το look μας;-1
©Sandra Semburg

Μην διστάσετε να προσθέσετε σαν τελική πινελιά στην εμφάνισή σας ένα εντυπωσιακό ζευγάρι με σκουλαρίκια. Για να τα αναδείξετε ακόμα καλύτερα, μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας σε ένα χαλαρό ponytail ή σε κότσο. Ειδικά το καλοκαίρι που δεν θέλουμε να φορτώνουμε το στυλ μας με πολλά και διαφορετικά κομμάτια, τα μακριά σκουλαρίκια είναι η glamorous λεπτομέρεια για μια εμφάνιση που θα προσελκύσει τα βλέμματα.

Μακριά σκουλαρίκια: Πόσο μπορούν να αλλάξουν το look μας;-2
©Sandra Semburg
Μακριά σκουλαρίκια: Πόσο μπορούν να αλλάξουν το look μας;-3
©Sandra Semburg

Αν αγαπάτε το κλασικό αρχαιοελληνικό στυλ, τότε επιλέξτε ένα ζευγάρι μακριά χρυσά σκουλαρίκια και συνδυάστε τα με ένα απλό φόρεμα, αφήνοντάς τα να κλέψουν την παράσταση.

Μακριά σκουλαρίκια: Πόσο μπορούν να αλλάξουν το look μας;-4
©Sandra Semburg
Μακριά σκουλαρίκια: Πόσο μπορούν να αλλάξουν το look μας;-5
©Diego Anciano

Τα vintage σκουλαρίκια με χρωματιστές πέτρες που μπορεί να έχετε ήδη στην συλλογή σας από τη μητέρα ή τη γιαγιά σας, είναι μια all-time classic επιλογή για εντυπωσιακά looks.

Μακριά σκουλαρίκια: Πόσο μπορούν να αλλάξουν το look μας;-6
©Sandra Semburg
Μακριά σκουλαρίκια: Πόσο μπορούν να αλλάξουν το look μας;-7
©Sandra Semburg
Μακριά σκουλαρίκια: Πόσο μπορούν να αλλάξουν το look μας;-8
©Sandra Semburg
Μακριά σκουλαρίκια: Πόσο μπορούν να αλλάξουν το look μας;-9
©Jonathan Daniel Pryce
Μακριά σκουλαρίκια: Πόσο μπορούν να αλλάξουν το look μας;-10
©Sandra Semburg

Διαβάστε επίσης | Τζιν σορτς + λευκό πουκάμισο: Πώς θα πετύχετε τον πιο parisian chic συνδυασμό